Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Πρόκριση για τον ΠΑΟΚ αλλά σε…ρηχά νερά κόντρα στην αποδεκατισμένη Λαμία

Το 5-2 του πρώτου ματς ήταν παρακαταθήκη για τον ΠΑΟΚ και εκ των πραγμάτων, ο σημερινός επαναληπτικός ήταν μια τυπική διαδικασία.

Η Λαμία αγωνίστηκε χωρίς 13(!) ποδοσφαιριστές, καθώς οι υποχρεώσεις που έρχονται για το πρωτάθλημα είναι σαφώς πιο σημαντικές, ωστόσο ο “δικέφαλος” δεν κατόρθωσε να κάμψει την αντίσταση των “κυανολεύκων”, που απέσπασαν ισοπαλία 1-1.

Ο Νινούα άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό, με τον Σβαμπ να έχει σπουδαία ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα των φιλοξενούμενων, αλλά ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους.

Η Λαμία ισοφάρισε στο 52′ με τον νεοαποκτηθέντα Μανρέκαρ Τζέιμς και αποχαιρέτησε το Κύπελλο με μια καλή εμφάνιση.

Συνθέσεις

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου) : Θεοδωρόπουλος, Σαραμαντάς, Προβυδάκης (68′ Χατζηστραβός), Βύντρα, Τζέιμς, Παλαβαντισβίλι, Μπιάρνασον (75′ Μπουλούλης), Γκαζαριάν (46′ Κωστίκας), Πίτι, Βασιλακάκης (83′ Νικολόπουλος), Ρόμανιτς (46′ Σταμούλης)

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία) : Πασχαλάκης, Μπάμπα, Λύρατζης, Μιχαηλίδης (60′ Κρέσπο), Ίνγκασον, Σβαμπ (64′ Ελ Καντουρί), Νινούα (68′ Τσιγγάρας), Τζόλης (64′ Λάμπρου), Μουργκ (80′ Κούτσιας), Καγκάβα, Σφιντέρσκι

Το πρόγραμμα των προημιτελικών

Πρώτοι αγώνες

Τετάρτη 10/2

ΑΕΚ – ΝΠΣ Βόλος  4-2
ΠΑΟΚ – Λαμία  5-2
Ολυμπιακός – Άρης  2-1

Πέμπτη 18/2

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός  2-1

Επαναληπτικοί αγώνες

Τετάρτη 3/3

Λαμία – ΠΑΟΚ  1-1
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (20.00)

Πέμπτη 4/3

ΝΠΣ Βόλος – ΑΕΚ (18.00)
Άρης – Ολυμπιακός (20.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected