Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
BET

Στοίχημα by Nikos Bozionelos : Από το Σέφιλντ μέχρι τη Λειψία για το 3.80+

Ακόμη μια γεμάτη, ποδοσφαιρικά, Τετάρτη απλώνεται μπροστά μας, με μάχες σε όλα τα μέτωπα. Εμβόλιμες σε Premier League, Serie A και Ligue 1, καθώς και αγώνες Κυπέλλων σχεδόν… παντού!

Αρχή φυσικά από την Premier, και συγκεκριμένα από την αναμέτρηση μεταξύ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και της Άστον Βίλα. Με το… ενάμισι πόδι πλέον, στην Championship οι «λεπίδες», πάντα η δεύτερη σεζόν στην κορυφαία κατηγορία αποδεικνύεται και η πιο δύσκολη. Ο Κρις Γουάιλντερ έχει να διαχειριστεί και τις πολλές απουσίες που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα. Στο χέρι της ανώτερης σε όλους τους τομείς, Βίλα, το παιχνίδι, με το διπλό κρίνεται αποδεκτό.

Από την εμβόλιμη της γαλλικής Ligue 1, ξεχωρίζουν δύο προγνωστικά στοιχήματος. Αρχή, χρονικά, από την κόντρα της Λιόν με τη Ρεν, αλλά και τη Μονακό που αποτελεί την πλέον φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος – με το Στρασβούργο παίζει.

Τελευταία στάση, στα προημιτελικά Κυπέλλου Γερμανίας, εκεί όπου συγκρούονται η Λειψία με τη Βόλφσμπουργκ. Δε θα είναι εύκολο, όμως η Λειψία διψάει για έναν τίτλο, και η Βόλφσμπουργκ έχει θέσει άλλη προτεραιότητα. Στο 1.90 ο άσος, στέκεται.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα προγνωστικά στοιχήματος στο koubanezos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected