Κατηγορίες
Διάφορα

Το εκπληκτικό βίντεο για την τουριστική προβολή της Σάμου

Εκπληκτικές εικόνες από τη Σάμο μεταφέρει σε όλο τον κόσμο ένα βίντεο που διαφημίζει το νησί του Ανατολικού Αιγαίου ως τον απόλυτο προορισμό εναλλακτικού τουρισμού.

Όπως αναφέρει το ertnews, πρόκειται για πρωτοβουλία του δήμου Ανατολικής Σάμου, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ 2020». Η παραγωγή του βίντεο εντάσσεται στην καμπάνια «Samos, Explore Within» για το τρέχον έτος. Το βίντεο είναι παραγωγή της τοπικής εταιρείας Reeldrone, με τα πλάνα να αναδεικνύουν το όμορφο πρόσωπο της Σάμου, καλώντας τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες να επισκεφθούν το νησί.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Ανατολικής Σάμου, το βασικό βίντεο, μαζί με τα θεματικά, μικρότερης διάρκειας, με αναφορές στην ιστορία, τον πολιτισμό, την παράδοση, τις φυσικές ομορφιές, τις καλλιτεχνικές και αθλητικές δραστηριότητες, τα ήθη και έθιμα, τη γαστρονομία και τα προϊόντα του νησιού, είναι ένα σύγχρονο εργαλείο για τον δήμο, με στόχο τη χρήση τους ως ισχυρά μέσα προσέλκυσης επισκεπτών και αύξησης της προστιθέμενης αξίας του τουριστικού προορισμού που λέγεται Σάμος.

«Η Σάμος παρουσιάζεται ως ο απόλυτος προορισμός εναλλακτικού τουρισμού στην Ελλάδα που περιμένει τον κάθε επισκέπτη να την κατακτήσει» προσθέτει η δημοτική αρχή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected