Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Έκπτωση -25% στην εγγραφή στην επόμενη επιμόρφωση του Παντείου Πανεπιστημίου ΚΕΔΙΒΙΜ

Το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου , στα πλαίσια της εξωστρέφειας του, προσφέρει ποιοτικές επιμορφώσεις με συνέχεια και συνέπεια, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις του σύγχρονου κοινωνικοοικονομικού περιβάλλοντος, συμμετέχοντας ενεργά στη δια βίου μάθηση.

 

Ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη σας δια της επιλογής των συνεργατικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων του

ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου, παρέχουμε 25% έκπτωση σε οποιοδήποτε επόμενο συνεργατικό πρόγραμμα της επιλογής σας.
Δικαιούχοι της παραπάνω παροχής είναι όλοι όσοι παρακολουθούν ή έχουν παρακολουθήσει ένα ή και παραπάνω συνεργατικά προγράμματα του ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου έως και 18 μήνες από την έναρξη του επόμενου κύκλου ( 17/03/2021).

* Η έκπτωση αυτή δεν αθροίζεται με άλλες εκπτώσεις

 

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την κοινωνική πολιτική κόστους παρακολούθησης καθώς επίσης και για όλες τις συνεργατικές επιμορφώσεις του Παντείου Πανεπιστημίου ΚΕΔΙΒΙΜ παρακάτω:

 

  1. Ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα στη «Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων»  (450 ώρες)

Αιτήσεις έως 12 Μαρτίου 2021

Το σεμινάριο στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ προσδίδει μοριοδότηση σε δομές Α’Βάθμιας και Β’βάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

 

  1. Ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα  στη «Διαπολιτισμική Εκπαίδευση» (450 ώρες)

Αιτήσεις έως 12 Μαρτίου 2021

Το σεμινάριο στη ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ αποτελεί ισχυρό πλεονέκτημα σε προσλήψεις για τις δομές εκπαίδευσης προσφύγων.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

 

3.Ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα  στη «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση – ΕΑΕ» (450 ώρες)

Αιτήσεις έως 12 Μαρτίου 2021

Το σεμινάριο εντάσσει τους ενδιαφερόμενους στους επικουρικούς πίνακες, αναγνωρίζεται στους πίνακες αναπληρωτών, δίνει τη δυνατότητα απόσπασης στους μόνιμους εκπαιδευτικούς στα ΣΜΕΑΕ και προσμετράται σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

 

  1. Ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα στη «Θετική Ψυχολογία» (600 ώρες)

Αιτήσεις έως 12 Μαρτίου 2021

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος  “ΘΕΤΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ” οι συμμετέχοντες θα έχουν αναπτύξει τις απαραίτητες δεξιότητες προκειμένου να χρησιμοποιούν εποικοδομητικά θετικά συναισθήματα και θετικές εμπειρίες, και να αναγνωρίζουν και να αναπτύσσουν το δυναμικό των ίδιων και όσων είναι γύρω τους.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

 

  1. Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων (200 ώρες)

Αιτήσεις έως 12 Μαρτίου 2021

Το σεμινάριο στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔEYΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ δίνει τη δυνατότητα για απευθείας συμμετοχή στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ, αντικαθιστώντας τις 150 ώρες διδακτικής προϋπηρεσίας.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

 

  1. Εφαρμοσμένη Εγκληματολογία: Στο μυαλό ενός δράστη (400 ώρες)

 

Αιτήσεις έως 12 Μαρτίου 2021

Εκπαιδευτικοί στόχοι του προγράμματος είναι η παροχή εισαγωγικών γνώσεων για την Εγκληματολογία και το τετράγωνο του εγκλήματος: έγκλημα, δράστης, κρατικοί φορείς, θύμα, και για τα θεμέλια που στηρίζεται η εγκληματολογία.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

 

 

  1. Σχολική Ψυχολογία (450 ώρες)

 

Αιτήσεις έως 12 Μαρτίου 2021

Κύριος εκπαιδευτικός σκοπός του προγράμματος είναι να εισάγει τους συμμετέχοντες στις βασικές αρχές και μεθοδολογίες της σχολικής ψυχολογίας σε θεωρητικό και σε βιωματικό επίπεδο.

 

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

 

Οι επιμορφώσεις υλοποιούνται εξ αποστάσεως σε συνεργασία με το Κέντρο Δια βίου Μάθησης Easy Education Επιπέδου 2www.easy-education.gr  αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων / Γενική Γραμματεία Δια βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.), με αριθμό αδειοδότησης 192044348.

Κλείστε μία θέση  στα νέα τμήματα που ξεκινούν άμεσα και διεκδικήστε μία θέση εργασίας και επιπλέον μοριοδότηση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμμή       υποστήριξης των παραπάνω προγραμμάτων του ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου: Τηλέφωνο: 210 300 97 03  (help desk 10.00 – 16.00)

 

E-mail: info@kedivim-panteion.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected