Κατηγορίες
Διάφορα

Η σύζυγος του Κώστα Δόξα κατέθεσε μήνυση για ξυλοδαρμό, στη δημοσιότητα φωτογραφίες!

Περισσότερες από 20 σελίδες A4 χρειάστηκαν για να περιγραφεί ο εφιάλτης που ζει τα τελευταία χρόνια η σύζυγος πασίγνωστου τραγουδιστή, η οποία, όπως καταγγέλλει, έχει μπλεχτεί σε ένα ατελείωτο σπιράλ εκφοβισμών, λεκτικών κακοποιήσεων, απειλών, υποτιμητικών συμπεριφορών, ακόμα και… ξυλοδαρμών!

Ο λόγος για τον τραγουδιστή Κώστα Δόξα -κατά κόσμον Κώστας Δείξιμος-, ο οποίος, με βάση τη μήνυση και την αγωγή που κατατέθηκε πρόσφατα από την πρώην σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση και η οποία βρίσκεται στη διάθεση του zougla.gr, εμφανίζεται ως ένας άνθρωπος «κυκλοθυμικός, αλλοπρόσαλλος και απειλητικός» με τεράστια ξεσπάσματα οργής ακόμα και σε βάρος του ίδιου του πατέρα του.

Αδιάψευστο μάρτυρα της αγριότητάς και της ακραίας συμπεριφοράς του αποτελούν οι φωτογραφίες-ντοκουμέντο που θα δείτε παρακάτω, στις οποίες αποτυπώνονται πλήρως οι επιπτώσεις των βίαιων ξεσπασμάτων του.

Ο γάμος και οι… πρώτοι ξυλοδαρμοί

Η ιστορία εκτείνεται χρονικά από το 2015, έτος κατά το οποίο ο τραγουδιστής γνώρισε τη Μαρία Δεληθανάση και αποφάσισαν να συζήσουν. Δύο χρόνια μετά και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2017 το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Δημαρχείο Μοσχάτου και μετά από δύο μήνες απέκτησαν και ένα κοριτσάκι.

Όπως αναφέρει η καταγγέλλουσα στη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του τραγουδιστή με πληρεξούσιο δικηγόρο της τον κ. Νίκο Διαλυνά, «το πρώτο διάστημα της συμβίωσής μας η ζωή μου κυλούσε αρμονικά. Σε σχετικά μικρό διάστημα όμως άρχισαν τα προβλήματα που είχαν κυρίως ως αιτία την επιθετική, βίαιη, προσβλητική και αδιάφορη συμπεριφορά του προς εμένα αλλά και προς το νεογέννητο παιδί μας. (…) Ο σύζυγός μου, λόγω του χαρακτήρα του, συμπεριφερόταν προς εμένα με τρόπο προσβλητικό, υβριστικό και βίαιο».

Μάλιστα, αλγεινή αίσθηση προκαλεί η περιγραφή της γυναίκας για τα όσα συνέβησαν το έτος 2016, έναν χρόνο δηλαδή πριν τελεστεί ο γάμος τους.

περισσότερα στο zougla.gr

*φωτ. tlife.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected