Κατηγορίες
Football League

“Ξεχωριστή” γιορτή σήμερα για το δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο : Ένας χρόνος χωρίς Football League!

Στην κατηγορία το τελευταίο επίσημο ματς ήταν στις 8 Μαρτίου του 2020, σήμερα έχει… γενέθλια στο «λουκέτο» και ουδείς βάζει το χέρι του στη φωτιά πότε θα διεξαχθεί το επόμενο παιχνίδι!

Θυμάστε μία ατάκα του Γιάννη Μπέζου στη σειρά «Άκρως Οικογενειακόν» που ήταν στο γραφείο του, διάβαζε μία εφημερίδα και αναρωτήθηκε «Μα από πότε είναι;». Ε, κάπως έτσι θα κάνουμε όλοι μας, αν ποτέ πέσει το μάτι μας, στον έντυπο ή ηλεκτρονικό Τύπο, σε αποτελέσματα της Football League! Το όλο story μπορεί πλέον να μοιάζει με αστείο αλλά κάθε άλλο δεν είναι και σήμερα, 8 Μαρτίου του 2021, το ελληνικό ποδόσφαιρο… γιορτάζει μία θλιβερή πρωτιά, καθώς συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι σε μία εκ των τριών του επαγγελματικών κατηγοριών.

Πιο συγκεκριμένα στις 8/3/2020 διεξήχθησαν οι αναμετρήσεις Ολυμπιακός Βόλου – Διαγόρας Ρόδου, Τρίγλια – Ιωνικός, Καλαμάτα – Βέροια και Καβάλα – Νίκη Βόλου και έκτοτε… «λουκέτο». Εκείνες τις ημέρες η ανθρωπότητα βίωνε την έξαρση του πρώτου κύματος της πανδημίας του κορονοϊού και το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο κατέβαζε, και σωστά, ρολά αφού καλούμασταν να διαχειριστούμε μία πρωτόγνωρη κατάσταση.

διαβάστε τη συνέχεια στο gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected