Κατηγορίες
BET

Στοίχημα by Nikos Bozionelos : Το… ψαροχώρι και τα γκολ

Γεμάτη ημέρα σήμερα στη «μικρή» κατηγορία της Ολλανδίας. Θα ξεκινήσω με το combo διπλό της Φόλενταμ στην έδρα της ουραγού Ντεν Μπος.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται μεν βελτιωμένοι στα τελευταία ματς, αλλά το «ταβάνι» τους… παραμένει χαμηλό. Ο σύλλογος βρίσκεται άλλωστε σε «περίεργη» περίοδο με επερχόμενη διοικητική αλλαγή και η σεζόν κρίνεται μεταβατική. Η Φόλενταμ μπορεί να μην επιδεικνύει τη συνέπεια του πρώτου γύρου, αλλά εκτός έδρας αποτελεί μια από τις καλύτερες ομάδες στην Keuken Divisie και το διπλό έχει τύχη.

Σε άλλα στοίχημα προγνωστικά, Στο ντέρμπι κορυφής ακολουθώ τους αριθμούς και επιλέγω το under στο ματς της Γκο Αχεντ Ιγκλς με την Καμπούρ. Οι δύο ομάδες μετρούν τις καλύτερες αμυντικές επιδόσεις στην κατηγορία και οι γηπεδούχοι έχουν μάλιστα δεχτεί μόλις ένα γκολ στα οκτώ τελευταία ματς! Το under, που επαληθεύτηκε και στο ματς του πρώτου γύρου (2-0), προσφέρεται απρόσμενα σε τιμές αουτσάιντερ και έτσι δεν προσπερνώ τις στοιχηματικές αρχές και θα βρει μια θέση στο παιχνίδι μου.

Τέλος, θα κλείσω με τον combo άσο της Ρόντα επί της ομάδας νέων του Άγιαξ. Οι γηπεδούχοι αποτελούν μια από τις φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας, προερχόμενοι από έξι νίκες στα επτά τελευταία ματς ενώ και στα ματς επαληθεύτηκε το over.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα προγνωστικά στοιχήματος στο koubanezos.gr

error: Protected