Super League 2

Στην 7η θέση τα Χανιά, 1-0 τον Καραϊσκάκη

Ένα γκολ του Διαμαντόπουλου στο 73ο λεπτό ήταν αυτό που έκρινε τον νικητή στα Περιβόλια, με τα Χανιά να παίρνουν μια πολύτιμη νίκη, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ο ανίκητος μέχρι εκείνη τη στιγμή Χουάντερσον, κρατούσε το μηδέν για τον Καραϊσκάκη, που πάλεψε για το αποτέλεσμα το οποίο θα τον…ξεκολλούσε από την τελευταία θέση.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ανήκει στον Καραϊσκάκη και συγκεκριμένα στο 13ο λεπτό όταν ο Δούμτσιος έκανε την παράλληλη πάσα στην περιοχή, όμως ο Ρούνεϊ δεν κατάφερε να κοντρολάρει τη μπάλα όπως ήθελε, με αποτέλεσμα ο Κουτζαβασίλης να μπλοκάρει.

Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των Χανίων να απειλήσουν. Ο Βασιλόγιαννης πάσαρε στον Μπραμπίγα μέσα στην περιοχή, όμως ο τελευταίος δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελε, με τον Χουάντερσον να μπλοκάρει σε δεύτερο χρόνο.

Στο 25′ ο Καραϊσκάκης έμεινε με παίκτη λιγότερο, όταν ο Ρουμπανγκουγκά αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Στο 37′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ σε καλό σημείο, ο Μπραμπίγια εκτέλεσε αλλά ο Χουάντερσον βρέθηκε σε ετοιμότητα.

H τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο ανήκει στα Χανιά όταν ο Μασένα βρέθηκε μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ και ο Χουάντερσον έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Δυνατό ξεκίνημα και στο δεύτερο ημίχρονο για τα Χανιά. Στο 47′ ο νεοεισελθών Βρεττός έκανε την παράλληλη πάσα, ο Βασιλόγιαννης δεν βρήκε για ελάχιστα τη μπάλα και ο Χουάντερσον μπλόκαρε.

Στο 57′ οι “κυανόλευκοι” απείλησαν ξανά, όταν ο Ανδρέου σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία των φιλοξενούμενων χωρίς να βρεθεί κάποιος να τη στείλει στα δίχτυα.

Η πίεση των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 73′ όταν ο Δημητριάδης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Διαμαντόπουλος έπιασε τη γυριστή κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Χουάντερσον.

Πέντε λεπτά αργότερα οι “κυανόλευκοι” είχαν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν δεύτερο γκολ, όταν ο Καμαρά έκανε το σουτ και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Χουάντερσον.

Συνθέσεις

ΠΑΕ Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος) : Κουτζαβασίλης, Νίκολιτς (81′ Ρέντζας), Ανδρέου, Σωτηράκος (46′ Γρομητσάρης), Καμαρά, Πλέγας (62′ Δημητριάδης), Κάρλος (69′ Γκίνο), Μπραμπίγια (46′ Βρεττός), Βασιλόγιαννης, Μασένα, Διαμαντόπουλος.

Καραϊσκάκης Άρτας (Γιάννης Μάγγος): Χουάντερσον, Θεολόγου, Χατζηδίμπας, Ρουμπανγκουγκά, Δούμτσιος (83′ Δεινόπαπας), Μαύρου (76′ Μπρέμπος), Ναζίμ (67′ Νταλακούρας), Τάμπας (76′ Μπεκατώρος), Παπανίκου, Ρούνεϊ (83′ Μαραθωνίτης), Λόβριτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected