Κατηγορίες
Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

Απολαυστικός Γιώργος Σαϊτιώτης στο αποψινό Focus! (vid)

Στον διαδικτυακό αέρα η συνέντευξη-“ποταμός” του Γιώργου Σαϊτιώτη στο Focus, που παρουσιάζει ο αρχισυντάκτης του sportsup.gr, Αργύρης Τσιγγενόπουλος.

Ο 39χρονος πλέον ποδοσφαιριστής, που συνεχίζει να αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα της γενέτειρας του Χαλκιδικής, μιλά για όλους και για όλα, σε μια πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Δείτε τι αναφέρει :

-Για την επαγγελματική του καριέρα, που διακόπηκε τόσο άδοξα λόγω του προβλήματος υγείας στην καρδιά. Πως εντόπισε το πρόβλημα και τι του είπαν οι γιατροί σε Ξάνθη και ΑΕΛ.

-Για τον ΠΑΣ Γιάννινα και τις σχέσεις του με τους φιλάθλους της ομάδας. Ακούστε την άποψη του για τον Γιώργο Χριστοβασίλη.

-Για τη  Βέροια αι τις σχέσεις του με τον Γιώργο Αρβανιτίδη.

-Για την ΑΕΛ και τη συγκυρία που συνάντησε επί Γιώργου Πηλαδάκη.

-Για τη σχέση του με τον Αλέξη Κούγια και την παρεξήγηση όταν φωτογραφήθηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ! Δείτε τι απάντησε σε ερώτηση για το αν βρέθηκε κοντά στον “δικέφαλο”

-Για το χατ-τρικ σε ματς Κυπέλλου που τον έβαλε στο στόχαστρο πολλών ομάδων αλλά και γιατί αρνήθηκε την τεράστια πρόταση από Κίνα!

-Για ένα απίστευτο σκηνικό στον προημιτελικό του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό και τις…οθόνες του ΟΑΚΑ!

-Για την “κάτω βόλτα” όπως τη χαρακτήρισε του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αλλά και τις βλέψεις του για το μέλλον.

*κάνετε like στη σελίδα του Focus στο facebook και εγγραφή στο κανάλι του youtube για να βλέπετε τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες εκπομπές.

Αυτά και άλλα πολλά από τον αποκαλυπτικό Γιώργο Σαϊτιώτη στο παρακάτω βίντεο :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected