Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

Ο “μπόμπερ” των ελληνικών γηπέδων, Γιώργος Σαϊτιώτης μιλά απόψε στο “Focus”!

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στην εκπομπή της Καθαράς Δευτέρας (15/3) το Focus θα έχει καλεσμένο έναν ποδοσφαιριστή που δίκαια χαρακτηρίστηκε ως “μηχανή των γκολ” αλλά και από αυτούς που μάτωναν τη φανέλα!

Ο λόγος για τον Γιώργο Σαϊτιώτη, ο οποίος μας κάνει την τιμή να βρεθεί στην παρέα μας για να συζητήσουμε (τι άλλο) για το ποδόσφαιρο, το οποίο τίμησε και με το παραπάνω, καταγράφοντας πάνω από 300 επαγγελματικές συμμετοχές αλλά και πάνω από 150 τέρματα, τα περισσότερα φορώντας τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Θα μιλήσουμε για την ενασχόληση του με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στη Χαλκιδική, για το πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να σταματήσει να αγωνίζεται επαγγελματικά αλλά και τα πρόσωπα που τον στιγμάτισαν κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του.

Αναφορά γίνεται βεβαίως για τη σπουδαία πρωτοβουλία που ανέλαβε για τη στήριξη ανθρώπων που έχουν ανάγκη, συγκεντρώνοντας φανέλες ποδοσφαιριστών, με τη συνεργασία του Charity Idols.

Αυτά και άλλα, στο Focus της Καθαράς Δευτέρας (15/3), ακριβώς στις 21.00!

*κάνετε like στη σελίδα του Focus στο facebook και εγγραφή στο κανάλι του youtube για να βλέπετε τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες εκπομπές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected