Διάφορα

Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο ψυχής των γονιών του Ιάσονα : Ξεκινά η διαδικασία δωρεάς των οργάνων του (vid)

Η οικογένεια του 23χρονου νεαρού που που έμεινε εγκεφαλικά νεκρός μετά το τροχαίο δυστύχημα ετοιμάζεται να κάνει ένα δώρο ζωής.

Όπως αναφέρει το dikaiologitika.gr, απόψε ξεκινά η διαδικασία δωρεάς των οργάνων του 23χρονου δικυκλιστή που έμεινε εγκεφαλικά νεκρός. Αυτό, μετά το τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή την περασμένη Παρασκευή.

Παράλληλα, νωρίτερα σήμερα, εντοπίστηκε ο οδηγός ταξί που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο τροχαίο που έγινε έξω από τη Βουλή την περασμένη Παρασκευή. Αυτό είχε ως συνέπεια ένας 23χρονος οδηγός μοτοσικλέτας να είναι κλινικά νεκρός.

Τον οδηγό ταξί που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον 23χρονο που παρασύρθηκε από το όχημα που είχε παραχωρηθεί στη φρουρά της Ντόρας Μπακογιάννη, εντόπισαν οι αρχές, όπως μετέδωσε το OPEN.

Ο ταξιτζής κλήθηκε να καταθέσει την Τρίτη, ρίχνοντας επιπλέον φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό συμβάν.

Παράλληλα και ο διανομέας έχει ήδη καταθέσει στις αρχές ότι ο 23χρονος πέρασε με πράσινο πριν τον χτυπήσει το υπηρεσιακό αυτοκίνητο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected