Κατηγορίες
Διάφορα

Μοτοπορεία και λουλούδια για τον 23χρονο Ιάσονα (vids)

φωτό avgi.gr

Πορεία με μηχανές πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας για τον 23χρονο Ιάσονα, τον δικυκλιστή που έμεινε εγκεφαλικά νεκρός μετά το τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή, την περασμένη Παρασκευή.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr, η μοτοπορεία σταμάτησε μπροστά στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος και κάποιοι από τους επιβαίνοντες στα οχήματα κατέβηκαν και άφησαν λουλούδια στη μνήμη του αδικοχαμένου νεαρού.

Άρχισε η διαδικασία δωρεάς των οργάνων του 23χρονου Ιάσονα
Στο μεταξύ, το βράδυ της Τρίτης ξεκίνησε η διαδικασία δωρεάς οργάνων του 23χρονου Ιάσονα καθώς χειρουργική ομάδα από το Λαϊκό Νοσοκομείο ανέλαβε την αφαίρεση των νεφρών και του ήπατος. Δύο χειρουργικές ομάδες από το Ωνάσειο θα αφαιρέσουν την καρδιά και τους πνεύμονές του.

Ο 23χρονος Ιάσονας από την πρώτη στιγμή του τροχαίου έξω από τη Βουλή, όταν ο αστυνομικός – οδηγός του αυτοκινήτου ασφαλείας της Ντόρας Μπακογιάννη έστριψε παρανόμως αριστερά από τη Βασιλίσσης Σοφίας για να μπει στο Κοινοβούλιο, είχε κριθεί κλινικά νεκρός. Η οικογένειά του απoφάσισε να δωρίσει τα όργανά του, έτσι ώστε να πάρουν ζωή άλλοι άνθρωποι μέσα από τον Ιάσονα.

Εκτός Τροχαίας ο τροχονόμος που μίλησε απρεπώς σε ντελιβερά
Το βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου και έδειχνε έναν αξιωματικό της Τροχαίας να μιλά απρεπώς σε ντελιβερά – αυτόπτη μάρτυρα του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 23χρονος Ιάσονας έξω από τη Βουλή την περασμένη Παρασκευή είχε ως αποτέλεσμα να τεθεί εκτός υπηρεσίας ο τροχονόμος με εντολή του αρχηγού ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλη Καραμαλάκη.

Παράλληλα, διατάχτηκε ΕΔΕ για τον τροχονόμο που είχε το φραστικό επεισόδιο με τον διανομέα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου μπροστά στη Βουλή. Ο τροχονόμος ακούγεται στο βίντεο να μιλάει απρεπώς στον διανομέα, ο οποίος προσπαθεί να εξηγήσει στους αστυνομικούς τι ακριβώς συνέβη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected