Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Ελλάδα ξεχνάει το Europa League τουλάχιστον μέχρι το 2023!

Μετά την ολοκλήρωση της Ευρωπαϊκής πορείας του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν οριστικοποιήθηκε με βάση την κατάταξη της Ελλάδας στη βαθμολογία της UEFA πως η χώρα μας δεν θα βγάλει ομάδα στο Europa League ούτε τη σεζόν 2022-23.

Η Ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε για τη σεζόν 2020-21 με νίκη στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ και με τους “ερυθρόλευκους” να κάνουν το καλύτερο δυνατό για την Ελλάδα στη μάχη που έδωσε για να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στη μάχη της βαθμολογίας της UEFA.

Όπως αναφέρει το Sport24, η Ελλάδα είναι 19η ίσως πέσει και 20η αλλά δεδομένα δεν μπορεί να φτάσει ψηλότερα και να αλλάξει την τύχη των ελληνικών ομάδων αναφορικά με την έξοδο τους στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Άρα η Ελλάδα δεν θα βγάλει ούτε τη σεζόν 2022-23 ομάδες στο Europa League. Όπως θα γίνει και τη σεζόν 2021-22 έτσι και το 2022 η Ελλάδα θα έχει τον πρωταθλητή στον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Τον δεύτερο και τρίτο και τον Κυπελλούχο στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Επίσης η Ελλάδα δεν θα έχει πέμπτη ομάδα στην Ευρώπη και δεν θα έχει ομάδα και στο Europa League

Η κατάταξη της UEFA :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected