Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Μέλος Εκτελεστικής Επιτροπή ΕΠΟ για Γ Εθνική και τοπικά πρωταθλήματα : “Όλα εξαρτώνται από την εξέλιξη που θα έχει η πανδημία” (aud)

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Γιώργος Χατζησαρόγλου μίλησε στο Radio Metropolis της Καβάλας σχετικά με τα τοπικά Πρωταθλήματα και τη Γ΄Εθνική.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

“Ο λόγος που δεν πάρθηκε απόφαση χθες ήταν ότι έπρεπε να ερωτηθούν οι Ενώσεις για το τι θα πρέπει να γίνει στα τοπικά Πρωταθλήματα όλης της Χώρας.

Στο επόμενο συμβούλιο θα έρθει η προκήρυξη της Γ Εθνικής. Θα συνεχιστεί το Πρωτάθλημα ενός γύρου από εκεί που σταμάτησε. Όσον αφορά τη β’ φάση θα χωριστούν οι ομάδες σε δύο ομίλους των πέντε ομάδων, και θα γίνει και σε αυτή τη φάση πρωτάθλημα ενός γύρου και θα ανέρχονται κατηγορία οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο.

Αυτά έχουμε συζητήσει ώστε στις 30/6 να έχουμε ένα τέλος στο Πρωτάθλημα αλλά όλα αυτά εξαρτώνται από την εξέλιξη που θα έχει η πανδημία στη χώρα μας. Ως έναρξη της Γ Εθνικής έχουμε συζητήσει για τις 4 Απριλίου».

Για τα τοπικά είπε: Όλα εξαρτώνται από το αν υπάρχει χρόνος για να διεξαχθεί ένα Πρωτάθλημα. Μας ενδιαφέρει η άποψη των Ενώσεων τι θέλουν να γίνει αν επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων. Τεράστιο ρόλο παίζει και ο αριθμός των ομάδων που θέλουν να πάρουν μέρος γιατί αν θέλουν π.χ μόνο τέσσερις από τις 14 ομάδες, για τις ομάδες που δεν θέλουν να παίξουν προβλέπονται ποινές και είναι υποβιβασμός. Υπάρχει το ενδεχόμενο να επιτραπεί σε κάθε Ένωση να αποφασίζει για τον εαυτό της.

Εμείς θέλουμε να προλάβουμε το δ.σ. της Ομοσπονδίας. Έχουμε έναν αριθμό ο οποίος δεν είναι επίσημος ότι 27 Ενώσεις από τις 53 δεν θέλουν να παίξουν καθόλου».

Οι άλλες μπορούν να παίξουν; « θα πρέπει να γίνει απαλοιφή ποινών σε Ενώσεις που δεν θέλουν να αγωνιστούν».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected