Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νέος προπονητής ο Χάρης Ράντος, στο ρόστερ ο Δημήτρης Υψηλός

Αλλαγή σκηνικού και δεδομένων για την ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή.

Όπως αναφέρει το ioniansports, τεχνικός της ομάδας δεν θα είναι ο Βασίλης Φίλιππας, αλλά ο Χάρης Ράντος. Η διοίκηση της ομάδας συμφώνησε με τον νεαρό και πολλά υποσχόμενο τεχνικό Χάρη Ράντο ο οποίος καλείται να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα και να οδηγήσει τους “κόκκινους” στο να επιτύχουν τον στόχο της παραμονής σε αυτό το σύντομο πρωτάθλημα.

Ο νεαρός τεχνικός προπονητής Ακαδημιών στη Νίκη Προαστίου καθώς και συνεργάτης του Νίκου Πατρώνη στον πάγκο και τα δύο τελευταία χρόνια ήταν προπονητής στην ομάδα του Αετού Πατρών στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας. Ο Κος Ράντος θα υποβληθεί την Τρίτη σε rapid test και την Τετάρτη θα δώσει το παρών στην «πρώτη» της ομάδας στο γήπεδο του Πλάνου.

Η περίπτωση του Βασίλη Φίλιππα δεν προχώρησε καθώς ο Αχαιός τεχνικός θεώρησε ότι το διάστημα που θα κάνει προπονήσεις η ομάδα του Τσιλιβή δεν θα είναι αρκετό να για μπει η ομάδα δυνατά στο πρωτάθλημα.

Επιστροφή του Δημήτρη Υψηλού στους “Κόκκινους”

Βάζει “βαρύ πυροβολικό’ στην επίθεση του η ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή που αγωνίζεται στον 9ο όμιλο της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Επιστρέφει λοιπόν στην ομάδα ο Δημήτρης Υψηλός. Ένας παίκτης που άφησε το δικό του στίγμα στους “κόκκινους’, βοηθώντας η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ο Βορειελλαδίτης παίκτης, έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση της ομάδας και αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο νησί και θα ενσωματωθεί με τους συμπαίκτες του, υπό τις οδηγίες του νέο τεχνικού Βασίλη Φίλιππα.

Αναμφίβολα, η μεταγραφή-επιστροφή του παίκτη είναι υψίστης σημασίας για την ομάδα αφού πρόκειται για έναν ποιοτικό και έμπειρο ποδοσφαιριστή που τους ξέρει και τον ξέρουν!

Ο παίκτης είχε κάνει μεταγραφή στον ΑΟ Μυκόνου το καλοκαίρι του 2020 αλλά τελικά δεν αγωνίστηκε λόγω της κατάστασης, έμεινε ελεύθερος και έτσι ο ίδιος προτίμησε να αγωνιστεί στον ΑΟ Τσιλιβή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected