Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Deal με Λαμπρόπουλο ο ΑΟ Πυλίου

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τα γκολπόστ ο ΑΟ Πυλίου.

Ο 28χρονος (08/10/1992) τερματοφύλακας με καταγωγή από την Ηλεία ανήκε μέχρι πρότινος στον Παναρκαδικό και παλαιότερα αγωνίστηκε σε Παναργειακό, Νίκη Τραγανού, Αστέρα Βλαχιώτη, Αστέρα Ιτέας, ΑΠΟΚ Βελουχίου, Πανηλειακού, Ήφαιστο Περιστερίου, Αστέρα Ζωγράφου και Ηλυσιακό.

Αναλυτικά :

«Ο ΑΟ Πυλίου Κω, με μεγάλη χαρά ανακοινώνει επίσημα τη συνεργασία του με τον 28χρονο τερματοφύλακα, Γεώργιο Λαμπρόπουλο.

Ο υψηλόσωμος πορτίερε, είναι εδώ και καιρό μέλος της οικογένειάς μας. Ωστόσο η απόκτησή του συνέπεσε χρονικά με τον καταστροφικό σεισμό της Σάμου τον περασμένο Νοέμβριο και, δεν είχε λάβει επίσημο χαρακτήρα από σεβασμό στον ΑΨΕΣ Πυθαγόρα Σάμου, με τον οποίο αγωνιζόμαστε μαζί στον ίδιο Όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος.

Κάνοντας μια αναδρομή στη ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στις Εθνικές Κατηγορίες και στο πλούσιο βιογραφικό του, αναφέρουμε τις συνεργασίες του διαδοχικά με, ΑΟ Ηλυσιακό, Αστέρα Ζωγράφου, Ήφαιστο Περιστερίου, Πανηλειακό Πύργου, ΑΠΟΚ Βελουχίου, Αστέρα Ιτέας, Αστέρα Βλαχιώτη, Νίκη Τραγανού, Παναργειακό Άργους και ΑΟ Παναρκαδικό Τρίπολης.

Γνωρίζει καλά την πίεση και το βάρος για τον τερματοφύλακα, να υπερασπίζεται τα δοκάρια της ομάδας του. Διαθέτει εξαιρετικό και ακέραιο χαρακτήρα και, είμαστε βέβαιοι ότι δώσει τον καλύτερο εαυτό του για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει το σωματείο μας.

Γιώργο σου ευχόμαστε υγεία, δύναμη, και κάθε ατομική και συλλογική επιτυχία με τη φανέλα του ΑΟ Πυλίου Κω.»

error: Protected