Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Οι μεταγραφές του Σαββατοκύριακου (20-21/3) στη Γ Εθνική

Με την ελπίδα πως σύντομα η ΕΠΟ θα ανακοινώσει επίσημα την ημερομηνία επανέναρξης αλλά και τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος, οι ομάδες της Γ Εθνικής “κλείνουν” τις όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν στα ρόστερ τους.

Το Σαββατοκύριακου που πέρασε, αρκετές ήταν εκείνες που προχώρησαν σε προσθήκες.

Αναλυτικά :

ΑΕ Καρίτσας

“Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ανέστη Ζαφειρίδη. Ο 32χρονος έμπειρος αμυντικός χαφ επιστρέφει στην ομάδα μας για να συμβάλλει στην επίτευξη του στόχου της ανόδου στην επόμενη κατηγορία. Ο Ανέστης έχει πολλές παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο Μακεδονικό, στον Ιωνικό Νικαίας, στην Κηφισιά, στο Γιούχτα, στην Κύπρο (Ατρόμητος Γεροσκήπου και Α.Ε. Πάφου), στον Αλμυρό ενώ τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Ανέστη στη μεγάλη οικογένεια της Α.Ε. Καρίτσας και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.”

Μακεδονικός Φούφα

Σύμφωνα με το Soccerpractor, η ομάδα της Κοζάνης συμφώνησε και αποκτά 7 νεαρούς από το τοπικό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, τη φανέλα του Φούφα θα φορούν οι:

*Κλεάνθης Μανασίδης, επιθετικός από Βέρμιο Καρυοχωρίου
*Παναγιώτης Καρασιούνας, δεξί μπακ από Εθνικό Σιδηροκάστρου
*Χρήστος Λούσιος, κεντρικός χαφ από Βέρμιο Καρυοχωρίου
*Πέτρος Χάιτας, τερματοφύλακας από Ατρόμητο Πτολεμαϊδας
*Δημήτρης Ρέλκας, κεντρικός χαφ από Ατρόμητο Πτολεμαϊδας
*Παναγιώτης Φυραρίδης (φωτ), αμυντικός χαφ από Ατρόμητο Πτολεμαϊδας
*Γιάννης Χαριτωνίδης, στόπερ από Ατρόμητο Πτολεμαϊδας

Εθνικός Ν.Κεραμιδίου

Σύμφωνα με το Soccerpractor, η ομάδα της Πιερίας απέκτησε τον Αλέξανδρο Σεχολάρι, τον 30χρονο στράικερ, που ήδη γυμνάζεται με την ομάδα του Αλέκου Κούρτογλου. Τελευταίος σταθμός ήταν ο Πυδναϊκός στο τοπικό Πιερίας, ενώ έχει πολλές παραστάσεις σε Β’ και κυρίως Γ’ Εθνική, έχοντας περάσματα από Πιερικό, Παναιγιάλειο, Ολυμπιακό Βόλου, Φωστήρα, Καρίτσα, Πύδνα Κίτρους, Μαρκό, Χαλκίδα και Ερμή Ζωνιανών.

Ηρόδοτος

«Η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει την επιστροφή του Αλέκου Ζαφείρη στην ομάδα για την τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν με τη μορφή δανεισμού από τον Α.Ο. Τυμπακίου, και εμείς με την σειρά μας ευχαριστούμε την διοίκηση της.

Ο 30χρονος επιθετικός μετά από τέσσερα χρόνια επιστρέφει σε γνωστά λημέρια, στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά αλλά και αγάπησε για να βοηθήσει την εφετινή μας προσπάθεια.
Αλέκο σε ξανά καλωσορίζουμε στον ΗΡΟΔΟΤΟ, ξέρεις πολύ καλά που ήρθες και τι πρέπει να κάνεις, και εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε πάνω απ´ όλα να έχεις υγεία και να φορτώσεις τα αντίπαλα δίχτυα με πολλά γκολ».

Ανακοίνωση μεταγραφής Άγγελου Σταματόπουλου

Θύελλα Ραφήνας

“Η διοίκηση της Θύελλας Ραφήνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Άγγελου Σταματόπουλου.

Ο 23χρονος (23/04/1997) γκολκίπερ, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «λιγνιτωρύχους», έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, ενώ έχει περάσει και από τις ανδρικές ομάδες του Απόλλωνα Σμύρνης και του Παναιτωλικού.

Επίσης, έχει παίξει σε Σπάρτη, Ναυπακτιακό Αστέρα, Διαγόρα, Αιγάλεω και Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Το Δ.Σ. και άπαντες στην ομάδα του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected