Κατηγορίες
Basket

Το μπάσκετ Γυναικών πήρε το ΟΚ να ξεκινήσει αλλά δύο ομάδες δήλωσαν αδυναμία

Την Τετάρτη 24 Μαρτίου θα γίνει η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών στο μπάσκετ, το οποίο μετράει τις πρώτες του απώλειες.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα από την ΕΟΚ, δύο ομάδες και συγκεκριμένα οι Κρόνος Αγίου Δημητρίου (φωτ) και Σπόρτιγκ δεν θα λάβουν μέρος και αυτό σημαίνει πως το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με δέκα ομάδες.

Δεδομένης της απόσυρσής τους, την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα ξεκινήσουν με -2 στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ανακοίνωση :

“Σας ενημερώνουμε ότι, μετά τη δήλωση μη συμμετοχής των Σωματείων ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ στην συνέχεια του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας, οι αγώνες τους στο νέο πρόγραμμα ματαιώνονται.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την Ειδική και την Τροποποιητική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Α1’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών τα Σωματεία ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ υφίστανται μείωση δύο (2) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2021 – 2022 (άρθρο 7 Τροποιητικής Προκήρυξης) και τα αποτελέσματα των τριών πρώτων αγωνιστικών που έδωσαν τα σωματεία δεν λαμβάνονται υπόψη στην διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα (άρθρο 12/Β Ειδικής Προκήρυξης, άρθρο 47 παρ. 2 κανονισμών).

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών θα γίνει την Τετάρτη (24/3).”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected