Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Η νέα ποδοσφαιρική στέγη του Πρόδρομου Μπλατσιώτη και το deal με Τσακμάκη

Στην Τρίγλια Χαλκιδικής θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πρόδρομος Μπλατσιώτης.

Ο 21χρονος (21/12/1999) Ημαθιώτης τερματοφύλακας ανήκε από το καλοκαίρι στον Παναρκαδικό και παλαιότερα έπαιξε σε Βέροια και Κισσαμικό.

Μαζί με τον νεαρό πορτιέρο, παίκτη του ΠΟ Τρίγλιας είναι και ο επίσης 21χρονος (28/07/1999) μεσοαμυντικός, Δημήτρης Τσακμάκης ο οποίος αποχώρησε πριν λίγες ημέρες από τον ΟΦ Ιεράπετρας και πριν έπαιξε σε ΑΟ Αγίου Νικολάου και Πλατανιά.

Αναλυτικά :

“Η Π.Α.Ε. Π.Ο. Τρίγλιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Πρόδρομο Μπλατσιώτη και τον αμυντικό μέσο Δημήτρη Τσακμάκη.

Ο Πρόδρομος Μπλατσιώτης γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1999 και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Βέροιας φτάνοντας μέχρι και την Κ 19

Την περίοδο 2017-18 αγωνίστηκε με τον Α.Ο.Χανιά – Κισσαμικό στην Super League 2, ενώ την 2018-19 επέστρεψε στην Βέροια, με την οποία στο τέλος της πανηγύρισε την άνοδο στην Football League, ενώ συνέχισε και την περσινή περίοδο, 2019-20. Στην αρχή της φετινής χρονιάς αγωνίστηκε στον Παναρκαδικό.

Ο Δημήτρης Τσακμάκης γεννήθηκε στις 28 Ιουλίου 1999, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Πλατανιά Χανίων και την περίοδο 2017-18 συμμετείχε με την Κ 19 της ομάδας στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League, ενώ την επόμενη, 2018-19, αγωνίστηκε με τον Πλατανιά στην Super League 2, φτάνοντας μέχρι τα πλέι – οφ ανόδου στην μεγάλη κατηγορία.
Επόμενοι σταθμοί της καριέρας του ήταν ο Α. Ο. Αγίου Νικολάου και ο Ο. Φ. Ιεράπετρας.

Η Ποδοσφαιρική Οικογένεια του Π. Ο. Τρίγλιας καλωσορίζει τα νέα μέλη της και εύχεται μια καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected