Κατηγορίες
Διάφορα

Σοκαριστικό βίντεο : Πατέρας μπήκε με την κορούλα του απαγορευμένο χώρο σε ζωολογικό κήπο και τους όρμησε ελέφαντας! (vid)

Στο Σαν Ντιέγκο ένας πατέρας είχε την φαεινή ιδέα να μπει στο χώρο ενός ελέφαντα με αποτέλεσμα να θέσει σε κίνδυνο αυτό και την κόρη του.

Όπως αναφέρει το Sportime, μπήκε μαζί της στον χώρο που υπήρχε ο αφρικανικός ελέφαντας για να βγάλει μία selfie με το τεράστιο ζώo. To τελευταίο κινήθηκε προς το μέρος τους με κάπως παράξενες διαθέσεις, με τον ίδιο να τρέχει προς τα έξω αφήνοντας όμως απροστάτευτο για λίγη ώρα το παιδί του, στο ύψος το φράκτη.

Οι άλλοι επισκέπτες φώναξαν «προσέξτε». Στην συνέχεια συνελήφθη από την αστυνομία γιατί έβαλε σε κίνδυνο την κόρη του.

Ο Χοσέ Μανουέλ Ναβαρέτε κρατήθηκε με εγγύηση 100.000 δολαρίων για αυτόν τον λόγο, όπως ανέφερε η ABC News. Έχει προγραμματιστεί να απολογηθεί στις 30 Μαρτίου. Μετά τη σύλληψη, η κόρη του πήγε σπίτι με τη μητέρα της.

Ο μάρτυρας Λόρι Ορτάλε είπε στο KSWB-TV ότι άκουσε μια γυναίκα να φωνάζει «Χοσέ, σταμάτα» πριν ο άντρας να πηδήξει τον φράχτη και να προσεγγίσει τον ελέφαντα.

Άλλα παιδιά αμέσως είπαν: «Αυτός ο ελέφαντας πρόκειται να επιτεθεί» και το έκανε.

Αφού ο άντρας και το παιδί του δραπέτευσαν, ο μάρτυρας Τζέικ Ορτάλε τόνισε: «Το μωρό αρχίζει να κλαίει και άνθρωποι σαν αυτόν τον τύπο είναι απλά τρελοί».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected