Κατηγορίες
Basket

Τι κι αν έλειπε ο Giannis; Οι Bucks έφτασαν τους 140 πόντους! (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν αγωνίστηκε κατά των Πέισερς. Πρόβλημα για τους Μπακς; Ουδέν…

Οι Μπακς σάρωσαν με 140-113 τους Πέισερς στο Μιλγουόκι παρά την απουσία του MVP που πονάει στο γόνατο αλλά αυτό δεν τον απέτρεψε να το διασκεδάσει δεόντως στον πάγκο!

Οι Μπακς ήταν απολαυστικοί από το ξεκίνημα του αγώνα. Πήραν διαφορά 22 πόντων (!) στην πρώτη περίοδο με το εντυπωσιακό 48-26 κι ουσιαστικά ποτέ δεν απειλήθηκαν από τους Πέισερς που πριν μερικές ώρες είχαν πετύχει διπλό στο Μαϊάμι αλλά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την απουσία του Γιάννη.

Ο Τζρου Χόλιντεϊ έκανε το καλύτερο του παιχνίδι στο Μιλγουόκι μετρώντας 28 πόντους με 11/15 σουτ και 14 ασίστ απέναντι στα αδέλφια του Τζάστιν κι Άαρον που είχαν μαζί τρεις πόντους με 1/17 σουτ!

Αυτή ήταν η έβδομη σερί νίκη για τους Μπακς και η 12η στα τελευταία 13 παιχνίδια τους. Ο Κρις Μίντλετον μέτρησε 25 πόντους, οκτώ ριμπάουντ κι έξι ασίστ, ενώ εξαιρετικός ήταν ο Πατ Κόνατον που ξεκίνησε βασικός αντί του Γιάννη και είχε 20 πόντους με 6/7 τρίποντα. Με 18 πόντους και 10 ριμπάουντ τέλειωσε το ματς ο Μπόμπι Πόρτις από τον πάγκο.

Οι Μπακς είχαν το εκπληκτικό 61,5% από το τρίποντο από όπου έβαλαν 24 σε 39 προσπάθειες.

Έπαιξε κι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο για 14 λεπτά και είχε τρεις πόντους (3ριμπ., 2ασ., 1κλ.) με ένα υπέροχο κάρφωμα. Πήρε επίσης τρία λεπτά κι ο Άλεξ Τουπάν που πρόλαβε να μπλοκάρει δύο σουτ.

Οι Πέισερς παραμένουν εκτός οκτάδας και όσο περνάει ο καιρός τόσο δυσκολεύει το πράγμα. Ο Ντομάντας Σαμπόνις ήταν ο καλύτερος του γηπέδου για τους Πέισερς με 22 πόντους (9ριμπ., 6ασ.), ενώ ο Τζέρεμι Λαμπ έβαλε 21 ερχόμενος από τον πάγκο. Οι Πέισερς είχαν κι αυτοί σοβαρές απουσίες αφού δεν αγωνίστηκαν ο Μάλκομ Μπρόγκντον κι ο Μάιλς Τέρνερ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected