Κατηγορίες
Αθλήματα

Εξαιρετικές παρουσίες από τις αθλήτριες στο Βαλκανικό βάδην

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλήτριες μας, που μετείχαν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην, το οποίο έγινε σήμερα στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Η Κυριακή Φιλτισάκου (φωτ), που μετείχε εκτός συναγωνισμού, ήταν εκείνη με την καλύτερη παρουσία, αφού διένυσε τα 20χλμ. βάδην σε 1 ώρα 32.23 και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, το οποίο ήταν 1.39.46 από το πέρασμα της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ πριν λίγες εβδομάδες στα Μέγαρα. Παράλληλα η 21χρονη έγινε η ένατη Ελληνίδα όλων των εποχών στο αγώνισμα, ενώ με τη σημερινή της εμφάνιση θα ανέβηκε και στο θέσεις στο Ολυμπιακό ranking και έβαλε υποψηφιότητα για διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Καλή παρουσία πραγματοποίησε και η Παναγιώτα Τσινοπούλου που ωστόσο δεν πέτυχε τον αρχικό της στόχο που ήταν ένας χρόνος οντά στο ατομικό της 1.31.39. Η αθλήτρια κατέλαβε την δεύτερη θέση στον αγώνα με 1.32.33 σε έναν αγώνα, που έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, διοργάνωση για την οποία βρίσκεται σε τροχιά πρόκρισης με το σύστημα κατάταξης.

Τον εαυτό της ξεπέρασε και η Χριστίνα Παπαδοπούλου τερμάτισε τρίτη στα 20χλμ. βάδην με 1ώρα 32.53 και ξεπέρασε το 1.36.33 το οποίο πέτυχε τον Μάρτιο του 2020. Θέση εκκίνησης στα 20χλμ. βάδην πήρε και η Όλγα Φιάσκα, που ωστόσο εγκατέλειψε τον αγώνα της περίπου στο 10ο χιλιόμετρο. Τα μέλη της αποστολής είχαν να αντιμετωπίσουν και την απώλεια των αποσκευών τους, οι οποίες δεν έφτασαν ποτέ στην Τουρκία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected