Κατηγορίες
Super League 2

“Καρέ” τερμάτων του Λεβαδειακού στη Ρόδο!

Σημαντική νίκη στη Ρόδο με τέσσερα γκολ, όλα στο δεύτερο ημίχρονο για τον Λεβαδειακό!

Η ομάδα του Τζουζέπε Σανίνο έφτασε τους 31 βαθμούς, όσους και ο πρωτοπόρος Ιωνικός, που αγωνίζεται αύριο Κυριακή στη Νεάπολη με την Παναχαϊκή.

Παίκτης “κλειδί” για τους Βοιωτούς ο Ιωάννης Κωστή, που μπήκε ως αλλαγή στο 61ο λεπτό και πέτυχε δύο τέρματα σε διάστημα 12 λεπτών, με αποτέλεσμα να “κλειδώσει” την υπόθεση νίκη, σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας.

Το πρώτο καλό σουτ στο ματς καταγράφηκε στο 7ο λεπτό όταν ο Σμυρλής δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής και ο Στογιάνοβιτς μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

Στο 14′ ο Κονέ πάσαρε στον Λινάρδο, ο τελευταίος σούταρε σε αντίπαλο, η μπάλα έφτασε στον Αθανασίου, το σουτ του οποίου πέρασε ψηλά άουτ.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα χωρίς φάσεις στις δύο εστίες, στο 45′ ο Διαγόρας βρέθηκε ξανά σε θέση βολής, ο Μασούρας αυτή τη φορά σούταρε δυνατά εκτός περιοχής και η μπάλα πέρασε λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 54′ ο Λεβαδειακός βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ όταν ο Μπιανκόνι έκανε τη σέντρα, ο Νίκας έπιασε την κεφαλιά και ο Τσέλιος πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Διαγόρας απείλησε με τον Σμυρλή ο οποίος σούταρε αλλά δεν βρήκε στόχο.

Στο 61′ ο Νίλι δοκίμασε το σουτ και ο Τσέλιος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Στο 73′ και ενώ ο Λεβαδειακός είχε ισορροπήσει το ματς, ο Πολέτο κινήθηκε στα αριστερά εντός περιοχής, γύρισε παράλληλα για τον επερχόμενο Κωστή και ο τελευταίος με πλασέ νίκησε τον Τσέλιο (0-1)

Στο 80′ ο Κονέ έπιασε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Στογιάνοβιτς.

Στο 83′ ο Λεβαδειακός “κλείδωσε” τη νίκη με το δεύτερο γκολ του Κωστή, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Πολέτο και “κρέμασε” τον Τσέλιο για το 0-2.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 89′ ο Πολέτο, που έφυγε στην κόντρα μόνος απέναντι από τον Τσέλιο, τον οποίο και πλάσαρε εύκολα.

Συνθέσεις

Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης (88′ Νάτσης), Σελινιωτάκης, Κωστούλας, Μανωλάκης, Μασούρας, Αθανασίου (67′ Κάκκο), Ντοριβάλ (88′ Τσιαντούλας), Λινάρδος (67′ Μπαστακός), Σμυρλής, Κονέ

Λεβαδειακός (Τζουζέπε Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Καραχάλιος, Νίκας (90+1′ Μαρίνος), Κονέ (78′ Τζημόπουλος), Νίλι, Πολέτο (90+1′ Θεοχάρης), Συμελίδης (61′ Κωστή), Μπιανκόνι (78′ Μυτίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected