Κατηγορίες
Football League - Super League 1 - Super League 2 - Γ Εθνική / Τοπικά

Μόνος του πλέον στην κούρσα για την προεδρεία της ΕΠΟ ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Ο Κώστας Νίκας δεν είναι πλέον υποψήφιος για πρόεδρος της ΕΠΟ, κάτι που δεν προξενεί πάντως έκπληξη ως εξέλιξη.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας, είχε δηλώσει υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ απέναντι στον Θοδωρή Ζαγοράκη, μην έχοντας πάντως ουσιαστικές πιθανότητες εκλογής και με τον άλλοτε αρχηγό της Εθνικής στο Euro 2004 να είναι το μεγάλο φαβορί. Εν τέλει το Σάββατο έγινε γνωστό πως απέσυρε την υποψηφιότητά του.

Η δήλωσή του:

“Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας μέσω της οποίας η νέα διοίκηση της ΕΠΟ θα ήθελα να δηλώσω την απόσυρση της υποψηφιότητάς μου για τη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας.

Ούτως ή άλλως η υποψηφιότητά μου δεν έκρυβε την παραμικρή προσωπική φιλοδοξία ή επιδίωξη. Είχε ως μοναδικό στόχο τη διασφάλιση της πραγματοποίησης των εκλογών.

Από την πρώτη στιγμή τόσο η ΕΠΣ Βοιωτίας όσο και εγώ προσωπικά είχαμε εκφράσει τη στήριξή μας στην ενωτική υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη, βλέποντας στο πρόσωπο του άλλοτε αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας τον κατάλληλο άνθρωπο για να πάρει στα χέρια του τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ως εκ τούτου, δηλώνω ανοιχτά την πρόθεσή μου να τον εμπιστευθώ και εγώ με τη ψήφο μου καλώντας όλες τις δυνάμεις που επιθυμούν την πρόοδο της Ομοσπονδίας και του ποδοσφαίρου της χώρας μας να πράξουν το ίδιο.

Με τιμή, Κωνσταντίνος Νίκας”

*με στοιχεία από το gazzetta.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected