Κατηγορίες
Football League

Ιστορική νίκη στην πρεμιέρα για τον Αστέρα Βλαχιώτη

Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Αστέρα Βλαχιώτη ο οποίος επικράτησε 1-0 του Ασπροπύργου στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης ο Τριποτσέρης με αυτογκόλ στο 46ο λεπτό.

Η νεοφώτιστη ομάδα της Λακωνίας έδειξε με το καλημέρα την δυναμική της στο πρωτάθλημα της Football League σημειώνοντας την πρώτη νίκη στην ιστορία της σε επαγγελματική κατηγορία.

Ο αγώνας είχε δυνατά μαρκαρίσματα μέσα σε αθλητικά πλαίσια με τις δύο ομάδες να δίνουν τα πάντα για τη νίκη. Άξια αναφοράς η καλή εμφάνιση του Ασπροπύργου, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν διαθέσιμα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα με τον Κριστόφ Βαζέχα να δηλώνει ότι έμεινε έκπληκτος από τους παίκτες του.

Για τον Αστέρα Βλαχιώτη ο οποίος ήταν ανώτερο και είχε τις καλύτερες ευκαιρίες του αγώνα φαίνεται από την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος ότι ξεκινά το ένα πολύ ωραίο ταξίδι της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Σε ένα πρωτάθλημα που θα χαθούν πολλοί βαθμοί από όλες τις ομάδες (με συνεχόμενες αγωνιστικές Κυριακή – Τετάρτη) κάτι το οποίο φάνηκε και την 1η αγωνιστική με την Ρόδο να μένει εντός έδρας στο 0-0 με την Επισκοπή, την λευκή ισοπαλία της Καλαμάτας εκτός έδρας με την Σαντορίνη και μόνο τον Αστέρα Βλαχιώτη και το Αιγάλεω (νίκη εκτός έδρας επί της Νίκης Βόλου) να παίρνουν τρίποντα.

το φιλμ του αγώνα στο isports.gr

Συνθέσεις

Αστέρας Βλαχιώτη (Γιώργος Βαζάκας) : Φαρμάκης, Ευαγγελιδάκης, Πρίκας, Κορνέζος, Μάγκας, Νικολάου, Βερνάρδος (65′ Παπούλης), Σκεντεράι (87′ Καρβούνης), Καλλέργης, Μάρτσεβ (87′ Μπρακαμόντε), Παλιάτσος (56′ Πατσαρούχας).

Ασπρόπυργος (Κριστόφ Βαζέχα): Νίκας, Αργυρόπουλος, Τζόσεφ Να, Πατσατζόγλου, Τριποτσέρης, Μουκίδης (70′ Γεωργακόπουλος), Ζαχαρός, Καλομοίρης (58′ Κατίδης), Βασιλείου, Τζανουλίνος, Μαρούδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected