Κατηγορίες
Football League

Νίκη από τα 11 βήματα για τον Ολυμπιακό Βόλου (photos+vid)

Με «χρυσό» σκόρερ τον Ιάσονα Παπαδημητρίου, ο οποίος ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε νικηφόρα τη φετινή του προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Football League, επικρατώντας με 1-0 της Τρίγλιας στη Φιλιππούπολη.

Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, με πολλές μονομαχίες, με τον Ολυμπιακό να είναι καλύτερος, να ελέγχει πλήρως το ρυθμό του παιχνιδιού και στο τέλος να παίρνει δίκαια την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο, με τους παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου να είναι ιδιαίτερα δημιουργικοί και μαχητικοί στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Φιλιππούπολης Λάρισας. Μάλιστα, κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ από νωρίς, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαδημητρίου στο 3’ (σ.σ. το είχε κερδίσει ο ίδιος στο 2’) και να κρατήσουν το προβάδισμά τους μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού. Αξίζει να αναφερθεί πως ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» αποβλήθηκε στο 93’ και θα δεν θα μπορέσει να καθίσει στο επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

το φιλμ και φωτογραφίες του ματς ΕΔΩ

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Βόλου (Στέφανος Ξηρόφωτος) : Ξενοδόχοφ, Γραικός, Μπουτζίκος, Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Αγρόδημος, Κόλα, Σκοπελίτης (75’ Κολέλα), Βασιλούδης (48’ Βουκελάτος), Τσαγκαλίδης (88’ Παπακώστας), Παπαδημητρίου (88’ Τζούριτς).

ΠΟ Τρίγλιας (Κώστας Γεωργιάδης) : Παλαβράκης, Πανάγου, Γαλούπης, Παπασγεργιανός, Βοσκόπουλος, Καλαϊτζίδης (77’ Τότσκα), Ευθυμιάδης (68’ Μπρίτο), Δόρης, Ζγκούρι (87’ Σμυρλής), Οσμάναγκιτς (68’ Ντούγκα), Ποζατζίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected