Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μετά από μια δεκαετία, το τέλος εποχής για τον Κουν Αγκουέρο!

Tην απόφασή του σχετικά με το μέλλον του πήρε ο Κουν Αγκουέρο.

Όπως αναφέρει το Sport24, ο Αργεντινός επιθετικός με ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της σεζόν, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του.

Ο 33χρονος φορ και η αγγλική ομάδα αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας. Σε αυτό το διάστημα ο Αγκουέρο έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου με 257 γκολ, ενώ είναι επίσης και ο πρώτος ξένος σκόρερ στην ιστορία της Premier League.

Αναλυτικά όσα αναφέρει: “Όταν ένας κύκλος φτάνει στο τέλος του πολλά συναισθήματα προκύπτουν. Ένα μεγάλο αίσθημα ικανοποίησης και υπερηφάνειας παραμένει σε μένα για το γεγονός ότι αγωνίστηκα στην Μάντσεστερ Σίτι για δέκα χρόνια κάτι ασυνήθιστο στις μέρες μας.

Δέκα χρόνια με σημαντικά επιτεύγματα μεταξύ των οποίων κατάφερα να γίνω ο κορυφαίος σκόρερ και παράλληλα σφυρηλατήθηκαν ισχυρά δεσμά ανάμεσα σε μένα και σε όσους αγαπούν το σύλλογο οι οποίοι θα είναι για πάντα στην καρδιά μου”

H Σίτι θα του κάνει άγαλμα!

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Μάντσεστερ Σίτι με την οποία γνωστοποιεί ορισμένες από τις τιμές που θα γίνουν στον Αργεντινό για την προσφορά του στον σύλλογο.

Η διοίκηση της Σίτι θα τοποθετήσει άγαλμα του Αγκουέρο δίπλα σε αυτά των Κομπανί και Σίλβα έξω από το Etihad, τριών ποδοσφαιριστών που σημάδεψαν την αναγέννηση του συλλόγου.

Παράλληλα, θα του αφιερώσει τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα με την Έβερτον με διάφορες παράλληλες δράσεις που θα διοργανώσει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected