Κατηγορίες
Football League

Aλμωπός Αριδαίας: 35 χρόνια μετά στη Football League! (vid)

Toυ Νίκου Κολίτση (Μetrosport.gr)

Ο ιστορικός Αλμωπός Αριδαίας επανέρχεται στις επαγγελματικές κατηγορίες, 35 χρόνια μετά, γεγονός που όχι μόνο συνιστά δημοσιογραφικά ποδοσφαιρική είδηση, αλλά αξίζει και special αφιερώματος (φωτογραφικού έστω, ελέω covid-19), ιδίως όταν εμείς λατρεύουμε όσο τίποτα τις αληθινές ποδοσφαιρικές ιστορίες εν τη γενέσει τους…

Iστορία, όμως -μουσική, αυτή τη φορά-, γράφουν και τα μέλη του punk-rock συγκροτήματος “Kήρυξ”, με έδρα την Αριδαία παρακαλώ, που με το καταπληκτικό ομώνυμο debut album τους (“Ό,τι θες”, το τραγούδι που επιλέξαμε), συνοδεύουν το αντίστοιχο ντεμπούτο φωτογραφικό αφιέρωμα της ποδοσφαιρικής ομάδας. Είδατε πώς τα ταιριάξαμε;

Με αφορμή, λοιπόν, την πρεμιέρα της Football League και την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος -με την ομάδα της Πέλλας να αγωνίζεται στην Κατερίνη, με αντίπαλο τον Πιερικό-, η ομάδα από τα… Λουτρά Πόζαρ, μπορεί να ηττήθηκε με 2-0, θα θυμάται, όμως, σίγουρα αυτή τη γλυκιά επιστροφή στα επαγγελματικά σαλόνια, που μόνο δεδομένη δεν μπορεί να θεωρείται για μια ομάδα, πόσο μάλλον λίγων χιλιάδων κατοίκων από την περιφέρεια! (και δη της Βόρειας Ελλάδας). Welcome back, Αλμωπέ Αριδαίας!

Υ.γ.1 Για την ιστορία η σύνθεση της ομάδας στον αγώνα με τον Πιερικό… 35 χρόνια μετά: (προπονητής Γιώργος Τυριακίδης): Μένιος, Βενέτης, Κουρούπης, (79’ Μιγκέλ), Μάνιος, Ρογγότης, Ασλαμπάλογλου, (79’ Τούφας), Μεντής, Χατζάρας, (71’ Αμαραντίδης), Γκέσιος, (71’ Κολτσίδας), Έππας, (86’ Προκοπίου), Πέττας.

Υ.γ.2 Δε θέλουμε να πιστέψουμε ότι από εδώ και στο εξής θα υπάρχει εντός έδρας αγώνας του Αλμωπού Αριδαίας, χωρίς τις μουσικές των “Kήρυξ” στα μεγάφωνα του γηπέδου, με το συγκεκριμένο τραγούδι να ταιριάζει… γάντι (σ.σ. περιμένουμε τα credits, εντάξει;)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected