Κατηγορίες
Αθλήματα

Η συνέντευξη της Σοφίας Υφαντίδου στο “Focus”! (vid)

Στον διαδικτυακό αέρα η συνέντευξη με τη Σοφία Υφαντίδου!

Η Ολυμπιονίκης μας με καταγωγή από τη Βέροια ανοίγει την καρδιά της και μας μιλά για τις χαρές και λύπες που της χάρισε ο πρωταθλητισμός, μετά από 25 χρόνια καριέρας.

Θα ακούσετε να περιγράφει λεπτό προς λεπτό πως έζησε την Ολυμπιακή επίδοση στο Λονδίνο, που κρατά μέχρι και τώρα αλλά και γιατί έκλαψε μπροστά στην κάμερα, μετά τη ρίψη της στους αγώνες του Ρίο το 2016.

Σημαντικότατες είναι επίσης οι συμβουλές που δίνει στους νεότερους αθλητές, για τη διατροφή αλλά και τον τρόπο ζωής, όπως επίσης και για το πόσο σημαντικό είναι να δημιουργηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης και αγαστής συνεργασίας με έναν προπονητή για πολλά χρόνια, όπως στη δική της περίπτωση ο Κυριάκος Μηνάς.

Θα δείτε με πόση ανυπομονησία περιμένει την επόμενη και τελευταία ουσιαστικά πρόκληση της καριέρας της, που είναι η (δύσκολη ομολογουμένως) πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αλλά και τα προσωπικά της σχέδια, αμέσως μετά την αποχώρηση από την ενεργό δράση.

Δείτε στο βίντεο του Focus την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη με την πρωταθλήτρια μας, Σοφία Υφαντίδου, σε μια (πιστεύουμε) διαφορετική προσέγγιση, πιο προσωπική σε σχέση με τις πάμπολλες συνεντεύξεις που έδωσε στο παρελθόν.

*κάνετε like στη σελίδα του Focus στο facebook και εγγραφή στο κανάλι του youtube για να βλέπετε τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες εκπομπές

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected