Football League

Χωρίς νικητή το ματς στη Ρόδο, μέσα σε δύο λεπτά τα γκολ του αγώνα!

Η Ρόδος υποδέχθηκε την Νίκη Βόλου, σε ματς που ξεκίνησε νωρίτερα χρονικά σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής στη Football League.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, σε μία ισορροπημένη αναμέτρηση, όπου η Ρόδος ευτύχησε να προηγηθεί στο 64ο λεπτό με ωραίο πλασέ του Δελαπόρτα, για να ισοφαρίσει σχεδόν δύο λεπτά μετά η Νίκη Βόλου με τον Μέτσε στο 66′ για το τελικό 1-1.

Μετά και την ισοπαλία με την Νίκη Βόλου η Ρόδος έμεινε για 23ο παιχνίδι αήττητη στην έδρα της για όλες τις κατηγορίες, ενώ η ισοπαλία με την Νίκη είναι η δεύτερη σερί μετά την πρεμιέρα με την Επισκοπή.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΑΣ Ρόδου (Κώστας Βελιτζέλος): Πίτκας, Νικολόπουλος (85′ Πεχλιβανόπουλος), Καψάλης, Χίσι, Καραγιώργης, Μπαξεβάνος, Σερέντιουκ (46′ Αρναρέλλης), Μαρτσάκης (77′ Σουλάι), Δελαπόρτας, Τσίπρας (74′ Λίχτι), Γιόνδης (46′ Μακρής).

Νίκη Βόλου (Στάικος Βεργέτης): Περιστερίδης, Πολίμος (16′ λ.τ. Θεοδωρόπουλος), Μπαλάφας, Αλιατίδης, Τσιμπούκας (46′ Τσιμπούκας), Αργύρης, Μέτσε, Ντομίνγκεθ (69′ Γκονζάλες), Κρούθ, Γκαρσία, Ροχάνο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected