Διάφορα

Η ιστορία αγάπης στην Πάρο που “γέννησε” μια ταξιδιωτική ιστοσελίδα

Μια πρωτότυπη ιστορία αγάπης με επίκεντρο την Πάρο. Δύο νέοι ο Yanin και η Κατερίνα συναντήθηκαν πριν μερικά χρόνια στη Νέα Υόρκη περιμένοντας στην ουρά για μια … σαλάτα.

Έκτοτε άρχισαν να ταξιδεύουν μαζί φτιάχνοντας τη δική τους ταξιδιωτική ιστοσελίδα με τίτλο “Stay close travel far” που, όπως αναφέρουν, έμελλε να αποτελέσει για τους ίδιους μια καινούργια δουλειά, αφού αποφάσισαν να εγκαταλείψουν όσες επαγγελματικές ενασχολήσεις είχαν μέχρι τη στιγμή της γνωριμίας τους. Και ιδού πώς η Πάρος έγινε το σκηνικό μιας ιστορίας αγάπης που, μάλιστα, τη συστήνουν και στους αναγνώστες τους :

“Ήρθε η ώρα- γράφουν στον ταξιδιωτικό τους οδηγό – να προσθέσετε την Πάρο στο δρομολόγιό σας στην Ελλάδα! Μας αρέσει να βρούμε το επόμενο καλύτερο σημείο πριν αρχίσει να πνίγεται στον τουρισμό και χάνει τη γοητεία του. Έτσι, αν είστε σαν εμάς, σίγουρα θα απολαύσετε αυτό το γοητευτικό νησί. Γιατί πρέπει να επισκεφθείτε την Πάρο στην Ελλάδα: Η Πάρος είναι ένα από τα μεγαλύτερα νησιά των Κυκλάδων, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη Νάξο. Προσφέρει τα ίδια γοητευτικά στενά δρομάκια με πολύχρωμα λουλούδια και χαριτωμένα μικρά καφέ, υπέροχο ελληνικό φαγητό και όμορφες βραχώδεις παραλίες που θα βρείτε οπουδήποτε αλλού στις Κυκλάδες. Αλλά προσφέρει επίσης κάτι πιο μοναδικό η Πάρος. Αυτή την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, το συναίσθημα ότι αρκετά άτομα γνωρίζουν για αυτό το μέρος που είναι ενδιαφέρον να επισκεφτείτε. Και κάτι τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η Πάρος είναι το μέρος όπου πήγαμε μαζί στο πρώτο μεγάλο ταξίδι μας. Ο Yanin γνώρισε τους γονείς μου και ήρθαμε πιο κοντά από ποτέ – αυτό το σκηνικό έχω για την εκκολαπτόμενη ιστορία αγάπης σας!”

*cyclades24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected