Κατηγορίες
Διάφορα

Μέλος της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων δεν έχει καταλάβει τι ισχύει για τις διαδημοτικές μετακινήσεις! (vid)

Ο Αλκιβιάδης Βατόπουλος, μέλος της επιτροπής, με συχνή παρουσία στα ΜΜΕ, υποστήριξε σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως… δεν έχει καταλάβει ούτε ο ίδιος πως θα γίνονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις και ποιες τελικά θα επιτρέπονται.

Ο καθηγητής μικροβιολογίας στις ερωτήσεις που του έγιναν κατά τη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, δήλωσε πως από ότι έχει καταλάβει δεν θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις σε άλλες περιφερειακές ενότητες εντός Αττικής αλλά μόνο εντός των δήμων της ίδιας περιφερειακής ενότητας.

Όπως αναφέρει το Pronews, δεν έχει καταλάβει εάν, για παράδειγμα, θα επιτρέπεται ένας πολίτης να πάει το Σάββατο από την Αθήνα όπου διαμένει στη Ραφήνα για να κάνει τη βόλτα του αφού πρόκειται για δήμο άλλης περιφερειακής ενότητας.

Μάλιστα ο ίδιος, που επισημαίνουμε ότι είναι μέλος της επιτροπής και συμμετείχε στην κρίσιμη συνεδρίαση της Τετάρτης, υποστήριξε ότι θα πρέπει να γίνουν διευκρινήσεις από τον αρμόδιο υπουργό.

Ο καθηγητής όσον αφορά τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση είπε ότι είναι μεγάλο στοίχημα, ότι δεν θα πρέπει να υπάρξει συνωστισμός πουθενά ενώ προέβλεψε αύξηση των θετικών κρουσμάτων.

Τονίζουμε ξανά πως πρόκειται για ένα από τα άτομα που αποφάσισαν για το συγκεκριμένο μέτρο, θεωρούμε πραγματικά περίεργο πως δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει εισηγηθεί.

δείτε το βίντεο ΕΔΩ

error: Protected