Κατηγορίες
Football League

Ισόπαλο το ματς που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής στη Football League

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το εναρκτήριο ματς της 3ης αγωνιστικής στη Football League.

Αντίπαλες δύο νεοφώτιστες ομάδες στη Λακωνία και συγκεκριμένα ο Αστέρας Βλαχιώτη με τον ΑΣ Ρόδου, ένα ματς που έγινε κάτω από εξαιρετικές καιρικές συνθήκες αλλά δεν είχε τέρματα.

Ωστόσο, η ομάδα της Σπάρτης ήταν καλύτερη, πέτυχε γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ, ενώ αγωνίστηκε και με παίκτη παραπάνω στα τελευταία λεπτά, λόγω αποβολής του Μπαξεβάνου για τους φιλοξενούμενους.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς σημειώθηκε στο 6ο λεπτό, όταν ο Δελαπόρτας έπιασε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Φαρμάκης έπεσε σωστά στη γωνία του.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Μακρής έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Μαρτσάκης έπιασε την κεφαλιά και ο γκολκίπερ του Αστέρα απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ο πορτιέρο των γηπεδούχων χρειάστηκε και στο 31′ όταν ο Σερέντιουκ κινήθηκε ωραία από τα δεξιά, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και σούταρε με εξωτερικό φάλτσο.

Στο 58′ ο Πρίκας έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, μετά από κλέψιμο της μπάλας, αλλά ο Πίτκας έβαλε το χέρι και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στο επόμενο λεπτό ο Αστέρας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Νικολάου έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Πίτκα αλλά ο ρέφερι ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ.

Στο 82′ η επόμενη φάση στο ματς, ο Σκεντεράι, άλλαξε ωραία τη μπάλα με τον Μπρακαμόντε, σούταρε με το αριστερό αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο επόμενο λεπτό, οι γηπεδούχοι έφυγαν στην αντεπίθεση με τον Πρίκα, ο Μπαξεβάνος δεν απομάκρυνε και για να μη βγει ο αντίπαλος του σε θέση τετ-α-τετ ανέτρεψε και στη συνέχεια αποβλήθηκε από τον ρέφερι της αναμέτρησης.

Στο 90+2′ ο Κουρτέσης έχασε πολύ καλή ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, όταν σούταρε δυνατά λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα ένα μέτρο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πίτκα.

Συνθέσεις

Αστέρας Βλαχιώτη (Γιώργος Βαζάκας) : Φαρμάκης, Ευαγγελιδάκης (46′ Κουρτέσης), Κορνέζος, Μάγκας, Πρίκας, Νικολάου, Μπρακαμπόντε (87′ Παλιάτσιος), Παπουλής (46′ Σκεντεράι), Βερνάρδος (70′ Πατσαρούχας), Καλλέργης (78′ Ασημάκης), Μάρτσεφ.

ΑΣ Ρόδου (Κώστας Βελιτζέλος) : Πίτκας, Νικολόπουλος (76′ Πεχλιβανόπουλος), Καψάλης, Χίσι (76′ Ριτάκο), Καραγιώργης, Μπαξεβάνος, Σερέντιουκ (57′ Αρναρέλλης), Μαρτσάκης (57′ Βουργουντζής), Δελαπόρτας, Τσίπρας, Μακρής (61′ Γιόνδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected