Κατηγορίες
Football League

“Χ”ωρίς νικητή το ματς στη Χαλκιδική

Μετά την νίκη κόντρα στον Πιερικό, ο Πανσερραϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει την δεύτερη συνεχόμενη και να αναρριχηθεί και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα των Σερρών αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 στη Χαλκιδική με την Τρίγλια, σε ένα ματς που ήταν καλύτερη στο δεύτερο μέρος, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για τη νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς να σημειωθεί κάτι αξιοσημείωτο, καθώς ο Πανσερραϊκός είχε ναι μεν μια ισχνή κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να απειλήσει ιδιαίτερα.

Η πρώτη φάση του παιχνιδιού πραγματοποιήθηκε στο 12΄ με «δράστη» τον Μέσι του Πανσερραϊκού. Η ομάδα του Πέτρου Στοΐλα συνεργάστηκε πολύ καλά, όταν ο Ζέρης έκανε την σέντρα, ο Γκούρτσας στόπαρε την μπάλα με πολύ ωραίο κοντρόλ με το στήθος και ο Μέσι έκανε το σουτ, το οποίο όμως ήταν αδύναμο και μπλόκαρε εύκολα ο Παλαβράκης. Έξι λεπτά αργότερα, ήταν η στιγμή της Τρίγλιας να απειλήσει, το σουτ που επιχείρησε όμως ο παίκτης της ομάδας της Χαλκιδικής, πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Καβουσάκη.

το φιλμ του αγώνα στο serressport

Συνθέσεις

ΠΟ Τρίγλιας (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Τσουμάνης, Βοσκόπουλος, Α. Παπαστεριανός, Ε. Παπαστεριανός, Σμυρλής, Δόρης (61′ Σκεντερμπέης), Τότσκα (62′ Ευθυμιάδης), Μπρίτο, Ποζατζίδης.

Πανσερραϊκός (Πέτρος Στοΐλας): Καβουσάκης, Ζέρης, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Πίντο, Κρητικός, Ψάλτης (65΄Μαρκιόνι), Γεωργιάδης (88′ Φάμπρι), Λουφάκης (88′ Πέτρου), Μέσι, Γκούρτσας (80′ Πράντο)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected