Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Ο κόσμος ζητά την διακοπή της εκπομπής της Σμαράγδας Καρύδη στο MEGA

Χιλιάδες κόσμου, με το hashtag #ΚαρύδηΕκτόςMega, εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για το γεγονός, ότι το κανάλι έδωσε εκπομπή στην εν λόγω ηθοποιό

Κατά την χθεσινή πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στο MEGA ξεσηκώθηκε ένα μεγάλο κύμα αντίδρασης στα social media. Χιλιάδες κόσμου, με το hashtag #ΚαρύδηΕκτόςMega, εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για το γεγονός, ότι το κανάλι έδωσε στην εν λόγω ηθοποιό την παρουσίαση του «Celebrity Game Night».

Η στάση της Σμαράγδας Καρύδη στο ελληνικό  #MeToo, είχε ήδη προκαλέσει εδώ και περίπου ένα μήνα την αντίδραση του κόσμου, καθώς το μήνυμα που είχε στείλει, υποβάθμιζε τις ευθύνες των θυτών.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει, ότι «στηρίζει με όλη της τη ψυχή τις γυναίκες και τα αγόρια που έχουν υποστεί οποιασδήποτε μορφής κακοποίησης» αλλά «απ’ την άλλη δε μπορεί ούτε να χαρεί για την καταστροφή και των αφανισμό των άλλων». Αυτό το «αλλά» όμως, τις περισσότερες φορές αναιρεί κάθε λέξη που ειπώθηκε πριν από αυτό.

Σε μια προσπάθεια να κρατήσει τις «ισορροπίες» ανάμεσα στα θύματα και τους θύτες, γεγονός που ίσως οφείλεται στη φιλική της σχέση με άτομα που κατόπιν των καταγγελιών βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη, η κ. Καρύδη έκανε ένα πολύ σοβαρό λάθος.

Οι αντιδράσεις στο Twitter:

*με στοιχεία από το rosa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected