Κατηγορίες
Football League

“Περίπατος” της Καλλιθέας στον Ασπρόπυργο

Εκρηκτική η Καλλιθέα στον Ασπρόπυργο, επικράτησε με 3-0 και έκανε “σεφτέ” στις νίκες στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Η ομάδα της Αθήνας, έχοντας στην άκρη του πάγκου τον Γιάννη Τάτση, πήρε μια σπουδαία νίκη και πλέον κοιτάζει με αισιοδοξία τη συνέχεια, έχοντας συγκεντρώσει πέντε βαθμούς σε τρεις αγώνες.

Από την άλλη, ο Ασπρόπυργος δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα της Καλλιθέας δεν πήρε τίποτα από το ματς.

Στο 45′ έγινε το 0-1 με σουτ του Μαρουκάκη μέσα από την περιοχή. Στο 59′ ο Στούπης με εκπληκτικό σουτ έκανε το 0-2, για να έρθει ο Μαρουκάκης δύο λεπτά αργότερα και να εκμεταλλευτεί την λάθος έξοδο του Γκέκα κάνοντας το 0-3.

το φιλμ του αγώνα στο Soccerlive

Συνθέσεις

Ασπρόπυργος (Κριστόφ Βαζέχα) : Γκέκας, Τριποτσέρης, Πατσατζόγλου, Αργυρόπουλος (46′ λ.τ. Κατίδης / 84′ λ.τ. Ντούμπερετ), Πετσίτης, Μουκίδης Β. (46′ Γεωργακόπουλος), Αμπεσόλο, Πολ, Ζαχαρός, Κυριαζής (64′ Τραορέ), Λάμπογλου (44′ Τζανουλίνος).

Καλλιθέα (Γιάννης Τάτσης) : Κουρεπίνης (52′ λ.τ. Πάντος), Παντελίδης, Καντέ, Μουσταφίδης (26′ λ.τ. Καραγιάννης), Κρητικός, Καλύβας, Στούπης, Σταύρου (74′ Ενγκουέμ), Καββαδίας (74′ Φέκκας), Μαρουκάκης, Παπαγγελής (74′ Θεοδωράκης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected