Κατηγορίες
Διάφορα

Σοκαριστική ιστορία στη Μακρυνίτσα Πηλίου, σύζυγος σκότωσε τη γυναίκα του και τον αδελφό της! (video)

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το απόγευμα στη Μακρινίτσα Πηλίου.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, μαινόμενος σύζυγος επιτέθηκε με μαχαίρι στην 28χρονη γυναίκα του και στον 30χρονο αδερφό της, καταφέρνοντας θανάσιμα τραύματα και στους δύο. Συνελήφθη ο δράστης που διέφυγε προσωρινά.

Η νεαρή γυναίκα κάλεσε σήμερα το απόγευμα το “100” γιατί ο εν διαστάσει σύζυγός της απείλησε πως θα μετέβαινε στο σπίτι του αδερφού της, στη Μακρινίτσα, όπου διέμενε η 28χρονη το τελευταίο διάστημα, για να την σκοτώσει. Λίγη ώρα μετά εμφανίστηκε στο σπίτι, όπου σπάζοντας την τζαμαρία της, εισήλθε στην οικία. Ο αδερφός της κοπέλας προσπαθώντας να προστατέψει την αδερφή του δέχθηκε μαχαιριά κοντά στην καρδιά ενώ στη συνέχεια ο μαινόμενος σύζυγος μαχαίρωσε και την εν διαστάσει γυναίκα του.

Οι δύο βαριά τραυματισμένοι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Βόλου χωρίς ενδείξεις ζωτικών λειτουργιών όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Να σημειώσουμε πως το χωρισμένο ζευγάρι είχε και ένα μικρό παιδάκι.

Στα χέρια της αστυνομίας ο δράστης

Η αστυνομία όταν έφτασε, είδαν τον δράστη να διαφεύγει και τον καταδίωξαν, όμως λόγω του σκότους διέφυγε στα καλντερίμια. Μετά από ανθρωποκυνηγητό ο δράστης συνελήφθη στον Περιφερειακό του Βόλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected