Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Άτυχος ο Νίκος Γουνόπουλος, ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού η γνωμάτευση του γιατρού

Το ιατρικό επιτελείο του Μακεδονικού με μεγάλη απογοήτευση πληροφορήθηκε τα αρνητικά νέα αναφορικά με τον Νίκο Γουνόπουλο.

Στην προπόνηση της Δευτέρας (05/04), ο 22χρονος κεντρικός μέσος τραυματίστηκε στο γόνατο και την Τρίτη (06/04) έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της μαγνητικής του εξέτασης: ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο δεξί πόδι.

Είναι, δυστυχώς, η δεύτερη φορά που ο Νίκος υπέστη ρήξη χιαστού συνδέσμου, αφού ο ίδιος τραυματισμός τον «επισκέφτηκε» και τον Σεπτέμβριο του 2018, στο αριστερό πόδι.

Αποχωρώντας προσωρινά από το σύλλογο την επόμενη χρονιά, ο Γουνόπουλος επέστρεψε το καλοκαίρι του 2020, έγινε τρίτος στη σειρά αρχηγός με βάση τις ψήφους των συμπαικτών του και φέτος αγωνίστηκε σε όλα τα 360 λεπτά που πρόλαβε να παίξει ο Μακεδονικός πριν τη νέα διακοπή λόγω της πανδημίας, σκοράροντας μάλιστα και δύο γκολ στη νίκη με 0-3, την 4η αγωνιστική, στα Γιαννιτσά.

Η διοίκηση του Μακεδονικού εύχεται περαστικά στον αρχηγό της, ταχεία και πλήρη ανάρρωση και γρήγορη και δυναμική επιστροφή στα γήπεδα, εκεί όπου το ταλέντο του είναι εμφανές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected