Κατηγορίες
Διάφορα

Η προειδοποίηση του δολοφόνου στη Μακρινίτσα και η ενδοοικογενειακή βία

«Θα χυθεί αίμα. Θα θρηνήσουμε θύματα» είχε προειδοποιήσει ο φερόμενος ως δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα Πηλίου, λίγες μέρες πριν τα αποτρόπαια εγκλήματά του.

Την περασμένη Πέμπτη, όπως αποκάλυψε το TheNewspaper.gr ο μακελάρης της Μακρινίτσας μεέβη ξανά στο πατρικό σπίτι της κοπέλας στο χωριό και μετά από καβγά γρονθοκόπησε τόσο τον πατέρα της όσο και την ίδια.

Για τον λόγο αυτό κατατέθηκε μήνυση εναντίον του στο αστυνομικό τμήμα Βορείου Πηλίου. Μάλιστα, οι απειλές τελέστηκαν μπροστά σε όργανα της αστυνομίας και ο τραγικός πατέρας, ζήτησε τότε, να σημειωθούν και να καταγραφούν οι φράσεις αυτές ως προϊόν απειλής.

Που να ήξερε, ότι τρεις ημέρες αργότερα, ο ίδιος άνθρωπος θα σκότωνε τα παιδιά του με μαχαιριές, μέσα στο ίδιο του το σπίτι!

Καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία

Σημαντικές καταγγελίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, οι οποίες αναφέρουν πως ο μακελάρης είχε πολλαπλώς επιτεθεί στην 28χρονη και γι αυτό η ίδια είχε προχωρήσει στον χωρισμό και στα ασφαλιστικά μέτρα.

δείτε ένα σχετικό ποστάρισμα :

“Το διπλό φονικό στην Μακρινίτσα δεν ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Ο δράστης κακοποιούσε συστηματικά την 28χρονη. Εκείνη βρήκε το θάρρος να τον χωρίσει, εκείνος συνεχώς επέστρεφε, την στοίχειωνε.

Την προηγούμενη εβδομάδα κιόλας είχε μεταβεί πάλι στο σπίτι τους χτυπώντας την 28χρονη και τη μητέρα της, για να προσαχθεί και τελικά συλληφθεί με τη κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας. Εκείνος αφέθηκε ελεύθερος αφού για την αστυνομία ήταν ένα “απλό ενδοοικογενειακό επεισόδιο”. Μια εβδομάδα μετά την δολοφόνησε.

Αυτός και η ανοχή μιας τοπικής κοινωνίας. Αυτός και μια δικαιοσύνη που το επέτρεψε. Αυτός και τα κλειστά μας μάτια, αυτιά, στόματα. Γιατί η γυναίκα πάλευε μόνη της και ευθυνόμαστε όλοι.

Αυτή είναι η απάντηση σε κάθε έναν και κάθε μία που αναρωτιέται “γιατί τώρα”. Γιατί ποτέ αυτή η κοινωνία δεν ήταν εκεί για τις νεκρές.

Και οι ζωντανές, το ξέρουν καλά..

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected