Κατηγορίες
Γ Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Τηλεδιάσκεψη μεταξύ των ομάδων Β και Γ Εθνικής Γυναικών, περιμένουν το ΟΚ για επιστροφή στις προπονήσεις

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7/4 τηλεδιάσκεψη 26 ομάδων από τη Β και Γ Εθνική, με στόχο να ζητηθεί επίσημα η επανέναρξη των προπονήσεων.

Το παρών έδωσε ο Γιώργος Χατζησαρόγλου, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ο οποίος διαβεβαίωσε τις ομάδες ότι θα στηρίξει τα δίκαια αιτήματα τους, ενώ έγινε γνωστό πως ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς έχει αποστείλει έγγραφο στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων για να δοθεί το ΟΚ για την επιστροφή στις προπονήσεις.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη απόφαση αναμένεται την Παρασκευή 9/4, στην επόμενη συνεδρίαση.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου :

“Σήμερα Τετάρτη 7/4 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη των σωματείων ποδοσφαίρου γυναικών όπου αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες, Β και Γ.

Τον συντονισμό τις τηλεδιάσκεψης είχε ο προπονητής τις ομάδας ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ κύριος Άκης Γεωργίου, συνεπικουρούμενος από τον εκπρόσωπο τις ΔΟΞΑΣ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, οι οποίοι και συντάσσουν το παρακάτω δελτίο τύπου, μετά από έγκριση των εκπροσώπων των παρισταμένων 26 σωματείων ποδοσφαίρου γυναικών.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε ο αξιότιμος κύριος Χατζησαρόγλου Γεώργιος, μέλος τις Ε.Ε. τις Ομοσπονδίας, και μέχρι πρότινος πρόεδρος τις επιτροπής ποδοσφαίρου γυναικών.

Επίσης, ενημερώθηκαν οι συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη, για την τηλεφωνική επικοινωνία το μεσημέρι τις ίδιας ημέρας, με δύο μέλη εκ των 26, και συγκεκριμένα με τους εκπροσώπους των Λύκων Αιγίου και τις ΔΟΞΑΣ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κύριο Μαυρωτά, ο οποίος επιβεβαίωσε, ότι την προσεχή Παρασκευή 9/4, έχει τεθεί έγγραφο αίτημα στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων του Υπουργείου Υγείας, για έγκριση έναρξης προπονήσεων των σωματείων στις συγκεκριμένες κατηγορίες ποδοσφαίρου γυναικών από το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Στην τηλεδιάσκεψη πρώτος τον λόγο πήρε ο κύριος Χατζησαρόγλου, ο οποίος διαβεβαίωσε τους παριστάμενους, ότι η Ομοσπονδία θέλει να στηρίξει με ότι μέσο διαθέτει την επανεκκίνηση των συγκεκριμένων αθλητικών συλλόγων.

Χαιρετίζει την εκδήλωση, και προτείνει να κατατεθούν προτάσεις από τα σωματεία στην νέα επιτροπή ποδοσφαίρου γυναικών που θα συσταθεί σε σώμα από το προσεχές Σάββατο 10/4, μετά και τις αρχαιρεσίες στην Ομοσπονδία ποδοσφαίρου, για την μορφή των νέων προκηρύξεων για την Β και Γ Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών.

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση μεταξύ των παρισταμένων.

Επειδή όμως απουσίαζαν εξαιτίας ανειλημμένων υποχρεώσεων αρκετά συνάδελφα σωματεία, (Νίκη Τραγανού, Νέες Ατρόμητου, Α.Ο. Τρίκαλα και άλλοι), και προκειμένου να επικυρωθεί η αναμενόμενη έγκριση έναρξης προπονήσεων από το προσεχές Σαββατοκύριακο, αποφασίστηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί νέα τηλεδιάσκεψη την προσεχή Δευτέρα 12/4, όπου στα social media , θα ανακοινωθεί η νέα ηλεκτρονική διευθυντή, από τον κύριο Άκη Γεωργίου.

Η πολλή καλή συμμετοχή, αλλά κυρίως το πολλή καλό κλίμα στην συζήτηση, γέμισε με αισιοδοξία όλους τους συμμετέχοντες.

Η ισχύς εν τη ενώσει.

Κλείνοντας το σώμα τον παρισταμένων, εξέφρασε ομόφωνα τα θερμά συλλυπητήρια, για τον θάνατο του προέδρου του Κώακος Φιλινός.

Το δελτίο τύπου έχει την έγκριση των παρακάτω αθλητικών συλλόγων.

1)ΑΟ ΧΑΝΙΑ
2) ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
3)ΣΑΠΦΩ ΛΕΣΒΟΥ
4)ΑΕ ΛΗΜΝΟΥ
5)ΒΕΡΟΙΑ Ladies
6)ΑΟ ΣΟΥΦΛΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
7)ΛΕΟΝΤΙΚΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
8)ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
9)ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
10)ΠΕΡΣΕΑΣ ΣΥΡΟΥ
11)ΝΕΦΕΛΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
12)ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΝΟΤΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
13)ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
14)ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΡΟΔΟΥ
15)ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Ladies
16)ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ
17)ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ ΑΧΑΙΑΣ
18)ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΟΞΑ 98 ΖΑΚΥΝΘΟΥ
19)ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
20)ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ
21)ΒΟΛΟΣ 2004
22)ΛΥΚΟΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
23)ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
24)ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΩΝ ΚΩ
25)ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ
26)ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΙΚΑΡΙΑΣ

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Δευτέρα και περιμένουμε με αγωνία τα ευχάριστα νέα το Σαββατοκύριακο.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected