Διάφορα

Focus – Η εκπομπή στην Αργεντινή με τον Δημήτρη Στεριώτη! (vid)

Στον διαδικτυακό αέρα το “Focus” από την Αργεντινή με τον Δημήτρη Στεριώτη!

Ο Ζακυνθινός στην καταγωγή Δημήτρης είναι ο καλεσμένος στη σημερινή εκπομπή, ο οποίος βρίσκεται τον τελευταίο χρόνο στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής και μάλιστα βρίσκεται στον δεύτερο μεγαλύτερο υδροβιότοπο του κόσμου, τον Esteros del Iberá!

Μας περιγράφει με τον δικό του τρόπο τι βιώνει στην περιοχή με τα απίστευτα χρώματα και τα πάμπολλα είδη ζώων και φυτών, μας μιλά για τα ταξίδια που κάνει μαζί με τη σύζυγο και τα δυο τους παιδιά, για την καθημερινότητα στο Μπουένος Άιρες των 3 εκατ. κατοίκων αλλά και για τον λόγο που βρίσκεται εκεί το τελευταίο διάστημα.

Θυμάται τα παλιά χρόνια στη Ζάκυνθο και στην Αθήνα, τις πρώτες του στιγμές στη χώρα της Νοτίου Αμερικής και περιγράφει τις εμπειρίες του στη Γη του Πυρός, στη Μαρ ντελ Πλάτα αλλά και κατά τη διάρκεια της έκλειψης ηλίου, που συμβαίνει εξαιρετικά σπάνια!

Θα δείτε εντυπωσιακές φωτογραφίες από όλα τα εκπληκτικά ομολογουμένως μέρη αλλά και το πως βίωσε τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, στην κηδεία του οποίου έδωσε και ο ίδιος το παρών.

Απολαύστε την εκπομπή στην Αργεντινή, κάνοντας like στη σελίδα του Focus στο facebook αλλά και εγγραφή στο κανάλι του youtube

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected