Κατηγορίες
Football League

Χωρίς νικητή το ματς στην Ηγουμενίτσα (photos)

Χωρίς σκορ τελείωσε ο αγώνας του Θεσπρωτού με την Τρίγλια για την 4η αγωνιστική.

Οι “κιτρινόμαυροι” κόλλησαν στο “μηδέν” για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι κι έτσι μοιράστηκαν από έναν βαθμό με τη σημερινή αντίπαλό τους (0-0). Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο, αν και ο Θεσπρωτός είχε τις περισσότερες κλασικές ευκαιρίες για ένα τέρμα.

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Χουάν Ρότσα προτίμησε για πρώτη φορά να ξεκινήσει αγώνα με διάταξη 3-5-2 έχοντας σαν… δίδυμους πύργους στην επίθεση τους Πέντσα και Σαραντίδη. Το α΄ ημίχρονο δεν ήταν καλό ποιοτικά, με τον Θεσπρωτό πάντως να έχει από στημένη φάση (εκτέλεση κόρνερ Κωνσταντίνου και κεφαλιά Κοντοέ στο οριζόντιο δοκάρι στο 17΄) τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρος.

Η Τρίγλια από τη μεριά της δημιουργούσε πηγές κινδύνου, με τους αμυνόμενους του Θεσπρωτού να κόβουν αρκετές φορές την ύστατη ώρα τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων. Ένα καλό σουτ του Πατσέκο πέρασε πάνω από το δοκάρι στο 39΄. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε δραματικά στο β΄ μέρος αν και ο ρυθμός ήταν πιο ανεβασμένος και παρακολουθήσαμε ένα πιο ανοιχτό ματς.

Στο 60΄ ο Πέντσας παραχώρησε τη θέση του στον Καζβιρόπουλο, με τον Θεσπρωτό να συνεχίζει με έναν φορ αλλά υπεραριθμία στο κέντρο. Πατσέκο και Σαραντίδης είχαν δύο καλές ευκαιρίες στα μέσα του δεύτερου μέρους. Η Τρίγλια είχε σπουδαία φάση, με τον Σμυρλή στο 79΄ να πιάνει ένα πολύ δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, όμως η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 89΄ ο Θεσπρωτός κυριολεκτικά ακούμπησε το νικητήριο γκολ, με τον Καζβιρόπουλο να σεντράρει ιδανικά από αριστερά, όμως ο Σαραντίδης από πλεονεκτική θέση αστόχησε στην κεφαλιά που επιχείρησε.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κολιοφούκας, Διγκόζης (80΄ Τ.Γώγος), Σταυρίδης, Κοντοές, Κωνσταντίνου, Κωνσταντακόπουλος, Ραμίρεζ, Μπίκας, Πατσέκο (90΄ Ζιώγας), Σαραντίδης, Πέντσας (60΄ Καζβιρόπουλος).

ΠΟ Τρίγλιας (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Σενγκιέργκι, Παπαστεριανός Αγγ. Βοσκόπουλος, Παπαστεριανός Μαν., Οσμάνατζιτς (70΄ Σαρβανίδης), Δόρης, Τότσκα (90΄ Ντούνγκα), Ζγκούρη, Σμυρλής (80΄ Κεχαγιάς).

δείτε φωτογραφίες στο theball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected