Κατηγορίες
Football League

Νίκη στο ντεμπούτο Χαραλαμπίδη το Αιγάλεω

Ιδανικά ήταν το ντεμπούτο του Απόστολου Χαραλαμπίδη στον πάγκο του Αιγάλεω, αφού το Σίτι επικράτησε με 1-0 του Ασπρόπυργου επιστρέφοντας στις νίκες μετά τις ήττες από Ιάλυσο και Σαντορίνη.

Το Αιγάλεω με γκολ του Μπαρμπαρούση στο 55′ με κεφαλιά ξεκλείδωσε την άμυνα του Ασπρόπυργου φτάνοντας τους έξι βαθμούς.

Από την άλλη ο Ασπρόπυργος παρέμεινε ουραγός μετρώντας την 4η ήττα του σε ισάριθμα μας.

Όσον αφορά το πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι περιόρισαν το Αιγάλεω σε μεγάλο βαθμό και δεν του επέτρεψαν να δημιουργήσει καμία σημαντική στιγμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης πέρασε στο γήπεδο τους Τσίτσαρη και Μπουρλάκη αντί των Σταματάκη και Λάσκαρη, η ομάδα έγινε πιο επιθετική βελτιώνοντας την εικόνα της σε σχέση με το α’ μέρος.

Από την άλλη ο Ασπρόπυργος προσπάθησε αρκετά ωστόσο σε ακόμη ένα ματς η τύχη του γύρισε την πλάτη, καθώς θα μπορούσε να φύγει από το γήπεδο με βαθμό.

το φιλμ του αγώνα στο Sportcyclades

Συνθέσεις

Αιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Μαγκάκης, Αναστασίου, Οικονομόπουλος, Παπανικόλας (48′ λ.τ. Βλάχος Σ.), Μαχαίρας, Λάσκαρης (46′ Τσίτσαρης), Τσιλιγκίρης, Χαντί (74′ Κασνέτσι), Σταματάκης (46′ Μπουρλάκης), Μπαρμπαρούσης (88′ Πινιώτης).

Ασπρόπυργος (Κριστόφ Βαζέχα): Γκέκας, Αργυρόπουλος, Μοουκίδης Β., Ντούμπερετ (76′ Πολ), Ζαχαρός (76′ Ζαχαράκης), Αμπεσόλο, Θεοδώρου, Κυριαζής, Τραορέ (11′ λ.τ. Τσεβάς / 61′ Να), Μαρούδας (60′ Γεωργακόπουλος), Τριποτσέρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected