Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Άγγιξε τη μεγάλη ανατροπή η Μπάγερν

Από μία νίκη για Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου στο ζευγάρι των προημιτελικών, όμως το εισιτήριο πρόκρισης είχε…μπλε χρώμα.

Με “όπλο” το 3-2 του πρώτου αγώνα, οι Γάλλοι πήραν την πρόκριση για τους “4” αν και τα…χρειάστηκαν από την αποφασισμένη Μπάγερν, που ταξίδεψε στο Parc des Princes για να κάνει την υπέρβαση.

Το γκολ του Τσούμπα-Μότινγκ στο 40′ άλλαξε άρδην την εικόνα του αγώνα, που απέκτησε φρενήρη ρυθμό και τους Γερμανούς να ρισκάρουν στο 100% με στόχο να πετύχει το “χρυσό” δεύτερο γκολ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετοί διάδρομοι προς την εστία του Νόιερ, όμως οι Παριζιάνοι δεν τους εκμεταλλεύτηκαν, με αποτέλεσμα το ματς να γίνει θρίλερ μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Η Παρί περιμένει πλέον τον νικητή του Σίτι – Ντόρτμουντ (14/4, 22:00) πλέον η Παρί για να μάθει ποιο θα είναι το τελευταίο της εμπόδιο πριν τον δεύτερο σερί τελικό της στη διοργάνωση.

Συνθέσεις

Παρί Σ.Ζ. (Μαουρίτσιο Ποκετίνο) : Νάβας, Ντιαλό (59′ Μπέικερ), Νταγκμπά, Κιμπέμπε, Περέιρα, Παρέδες, Γκουέγε, Ντράξλερ (84′ Κιν), Ντι Μαρία (88′ Ερέρα), Νεϊμάρ, Εμπαμπέ

Μπάγερν Μονάχου (Χανς Ντίτερ Φλικ) : Νόιερ, Ντέιβις (71′ Μουσιάλα), Παβάρ, Ερνάντες, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Κίμιχ, Κομάν, Σανέ, Μίλερ, Τσούπο-Μότινγκ (85′ Μαρτίνες)

Το πρόγραμμα των προημιτελικών

Τρίτη 6/4

Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ  2-1
Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ  3-1

Τετάρτη 7/4

Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σ.Ζ.  2-3
Πόρτο – Τσέλσι  0-2

Τρίτη 13/4

Παρί Σ.Ζ. – Μπάγερν Μονάχου  0-1
Τσέλσι – Πόρτο  0-1

Τετάρτη 14/4

Λίβερπουλ – Ρεάλ Μαδρίτης (22.00)
Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι (22.00)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected