Κατηγορίες
Διάφορα

Νέες περιοχές στο «κόκκινο» με ολικό lockdown ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, δεν ανοίγει τίποτα με εξαίρεση τις Σχολές Οδηγών

Ακόμη περισσότερες είναι από σήμερα οι περιοχές που μπαίνουν σε καθεστώς ολικού lockdown, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως ανέφερε, στο «βαθύ» κόκκινο μπαίνουν από αύριο έως την 24η Απριλίου η Περιφέρεια Θάσου, ο Δήμος Ρεθύμνου, ο Δήμος Φαιστού, ο Δήμος Βαρώνειας-Σαπών, ο Δήμος Κύθνου, ο Δήμος Διδυμοτείχου, ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού, ο Δήμος Καβάλας, ο Δήμος Βόλου, ο Δήμος Σιντικής Σερρών και ο Δήμος Τζουμέρκων.

Βγαίνουν από το “βαθύ” κόκκινο η Μύκονος, η Λέρος, ο Δήμος Καρύστου και Κύμης-Αλιβερίου, η Σκύρος, ο Δήμος Λοκρών, ο Δήμος Αγκιστρίου, Κυθήρων και Ύδρας.

Την ίδια, ώρα επαναλειτουργούν μετά από πολύ καιρό τα καταστήματα λιανεμπορίου στην Κοζάνη, με τη μέθοδο του click away, ενώ ανοίγουν οι Σχολές Οδηγών σε όλη την επικράτεια με self test ανά εβδομάδα στους εργαζόμενους και το ίδιο για τους εκπαιδευόμενους ένα 24ωρο πριν το μάθημα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected