Football League

Ανεβαίνει η Ρόδος, 1-0 το Αιγάλεω με Μπαξεβάνο!

Με ένα γκολ του Μπαξεβάνου στο 89’ η Ρόδος επικράτησε με 1-0 του Αιγάλεω στι Δημοτικό Στάδιο και διπλασίασε τις νίκες της στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Αν και το γκολ ήρθε με άγχος στο φινάλε, η Ρόδος ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της σε όλη την διάρκεια και θα μπορούσε να είχε ανοίξει πολύ νωρίτερα το σκορ, φθάνοντας με λιγότερο άγχος στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Αυτό βέβαια που μετράει είναι η νίκη η οποία έρχεται μερικές ημέρες μετά το σημαντικό «διπλό» στην Καλλιθέα και ασφαλώς δίνει άλλη ώθηση στους «πράσινους» ενόψει της συνέχειας.

Η Ρόδος είχε την υπεροχή στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου όπου έλεγχε το παιχνίδι και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να σκοράρει. Οι «πράσινοι» δεν απειλήθηκαν από το Αιγάλεω και στο μεγαλύτερο διάστημα είχαν την μπάλα στην κατοχή τους βγαίνοντας συχνά πυκνά μπροστά, κυρίως από τη δεξιά πτέρυγα και με περισσότερο καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ.

Η ομάδα της Ρόδου και στο δεύτερο ημίχρονο συνέχισε να έχει τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Απέναντι στο Αιγάλεω που απλά αμυνόταν, είχε για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή της αλλά της έλειπε θα έλεγε κανείς η φρεσκάδα στην τελική προσπάθεια. Επιπρόσθετα από το 55’ έως και το 75’ περίπου είχε ένα διάστημα που δεν έδειξε το ίδιο δραστήρια επιθετικά, ενώ από εκεί και πέρα ανέβασε και πάλι στροφές και προσπάθησε να ασκήσει πίεση στα καρέ του Αιγάλεω χωρίς πάντως να μπορέσει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Τα «ελάφια» έφθαναν ως τα αντίπαλα καρέ αλλά εκεί δεν μπορούσαν να βρουν τον διάδρομο προς την αντίπαλη εστία. Τελικά τη λύση έδωσε ο Μπαξεβάνος με ένα δυνατό σουτ στο 89’ χαρίζοντας το πολύτιμο «τρίποντο».

το φιλμ του αγώνα στο News12

Συνθέσεις

ΑΣ Ρόδου (Κώστας Βελιτζέλος) : Πίτκας, Πεχλιβανόπουλος, Καψάλης, Ritacco, Καραγεώργης (46’ Χύσι), Δελαπόρτας, Αρναρέλλης (76’ Μακρής), Μαρτσάκης (61’ Ρεβυθόπουλος), Μπαξεβάνος, Τσίπρας (76’ Λίχτι) , Serediuc (61’ Βουργουτζής

Αιγάλεω (Απόστολος Χαραλαμπίδης) : Σικαλιάς, Σταματάκης, Αναστασίου, Οικονομόπουλος, Βλάχος, Μαχαίρας, Ooko (46’ Πινιώτης), Κασνέτση (90’ Χαντί), Μπαρμπαρούσης, Τσιτσάρης (64’ Λάσκαρης), Τσιλιγκίρης (88’ Σουλεϊμάν)

*φωτ. xxsports.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected