Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο Γιώργος Γερεντές εξιστορεί την περιπέτεια του : «Αν κι η μούρη μου έχει γίνει «κιμάς», ήμουν τυχερός! Ο επόμενος…;»

Ο Γιώργος Γερεντές, ο παίκτης που χτύπησε σε ματς της Γ’ Εθνικής και περίμενε πεσμένος στο έδαφος το ασθενοφόρο για περίπου μία ώρα, εξιστορεί στο gazzetta.gr την περιπέτειά του.

Η κραυγή αγωνίας του για να μη τύχει τίποτα χειρότερο σε κάποιον άλλον, ενώ ευελπιστεί να αλλάξουν οι συνθήκες διεξαγωγής αγώνων στα χαμηλότερα πρωταθλήματα.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ελασσόνα και Σέλλανα για τη Γ’ Εθνική στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Γιώργου Γερεντέ, σοκάροντας όσους ήταν στο γήπεδο. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός των φιλοξενούμενων δέχτηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι στο 78′ ύστερα από μια μονομαχία που είχε. Αυτό ήταν. Για δευτερόλεπτα… σβήνει. Άπαντες βρέθηκαν από πάνω του και περίμεναν γεμάτοι αγωνία να φτάσει το ΕΚΑΒ. Καλά διαβάσατε, σε αγώνα Γ’ Εθνικής δεν υπήρχε καν ασθενοφόρο στο γήπεδο.

Μάλιστα, το ασθενοφόρο έφτασε στο γήπεδο ύστερα από περίπου μία ώρα!

Ο Γιώργος Γερεντές, που ευτυχώς δεν έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό, μίλησε στο gazzetta.gr για την άσχημη εμπειρία του και δηλώνει έτοιμος να αφήσει την κακή τύχη πίσω του, ελπίζοντας σ’ ένα μέλλον διαφορετικό από το παρόν. Σ’ ένα μέλλον με ασθενοφόρα στα γήπεδα και πλήρης ιατρική κάλυψη σε όλα τα πρωταθλήματα, ανεξάρτητα από το αν μιλάμε για Super League 1 ή για Γ΄ Εθνική.

περισσότερα ΕΔΩ