Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Διαιτησία

Γ Εθνική : Ημαθιώτες διαιτητές σε δύο αναμετρήσεις, Θεοδωρόπουλος στους Σαρακηνούς. Όλοι οι ορισμοί των αγώνων της Κυριακής (25/4)

Ανακοινώθηκαν πριν λίγη ώρα οι διαιτητές και βοηθοί των αγώνων της Γ Εθνικής, που διεξάγονται το Σαββατοκύριακο 24-25/4.

Στα Κουφάλια και στην αναμέτρηση του τοπικού ΠΑΟ με τον Μακεδονικό (25/4, 16.30) η ΚΕΔ επέλεξε διαιτητές από την Ημαθία και συγκεκριμένα τους Γιώργο Μελτζανίδη, Θανάση Παπαδάκη και Απόστολο Μπογιατζόγλου, με παρατηρητή διαιτησίας τον Πλάτωνα Μποζατζίδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Την ίδια ώρα στο Νέο Κεραμίδι Πιερίας και στην αναμέτρηση του Εθνικού με τον ΠΟ Ελασσόνας, ορίστηκαν οι Θωμάς Μαυρίδης (Ημαθίας), Βασίλης Καμινιώτης (Σάμου) και Πολύκαρπος Ζουρνατζίδης (Ημαθίας), με παρατηρητή τον Ευστάθιο Φιρινίδη από την Πιερία.

Όσον αφορά τα ματς των ομάδων της Ημαθίας, στα Τρίκαλα (Μέγας Αλέξανδρος – Αγροτικός Αστέρας) ορίστηκαν οι Σιδηρόπουλος (Έβρου), Κορωνάς (Πειραιά) και Σάκκος (Κοζάνης), με παρατηρητή διαιτησίας τον Τάσο Χριστοδούλου από την Ημαθία, στους Σαρακηνούς (Θύελλα-Νίκη Αγκαθιάς) οι Θεοδωρόπουλος, Δούμτσης και Πάνου από τη Φλώρινα και στη Νέα Μηχανιώνα (Ποσειδώνας-ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας) θα βρεθούν οι Σιδηρόπουλος, Κεσίσογλου και Αδραμάνης από την Πέλλα.

Αναλυτικά οι ορισμοί ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected