Κατηγορίες
Διάφορα

Focus : Η εκπομπή με τον Βασίλη Παπαναστασόπουλο στον Παναμά (vid)

Στον διαδικτυακό αέρα το «ταξίδι» της εκπομπής Focus στον μαγευτικό Παναμά!

Εκεί μας ξεναγεί ο Βασίλης Παπαναστασόπουλος, που ζει και εργάζεται στη χώρα της Λατινικής Αμερικής και μάλιστα προωθεί τα παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα τα οποία έχουν γίνει ανάρπαστα!

Θα δείτε για ποιον λόγο οι Παναμέζοι έχουν τεράστια συμπάθεια τους Έλληνες και έχει σε μεγάλη εκτίμηση την Ελλάδα, ενώ θα διαπιστώσετε πως το κύριο χαρακτηριστικό των κατοίκων είναι η ηρεμία, παρά το γεγονός πως στους δρόμους η κίνηση είναι πραγματικά απίστευτη.

Μας μιλά για όσα βιώνει από το 2010, όταν πήρε τη μεγάλη απόφαση να φύγει από το Αίγιο όπου έκανε ουκ ολίγες δουλειές, πριν μπει στο αεροπλάνο για να βρεθεί στη χώρα των 4.5 εκατ. κατοίκων, η οποία έχει ζήσει ιστορικές στιγμές στο παρελθόν, με λαούς που επιθυμούσαν να την έχουν υπό την κατοχή τους.

Θα ακούσετε για το πιο σκληρό ίσως lockdown στην υφήλιο, για το οποίο είμαστε σίγουροι πως θα εκπλαγείτε για τα μέτρα που περιελάμβανε αλλά και το πως επιστρέφει σταδιακά η χώρα σε μια κανονικότητα.

Απολαύστε την αποψινή εκπομπή, που για μια ακόμη φορά ταξιδεύει σε μαγευτικούς προορισμούς, που ένεκα της κατάστασης, είναι (προσωρινά ελπίζουμε) αδύνατον να επισκεφτούμε!

*κάνετε like στη σελίδα του Focus στο facebook και εγγραφή στο κανάλι του Youtube για να βλέπετε τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες εκπομπές

error: Protected