Κατηγορίες
Διάφορα

To Focus στον Παναμά με τον Βασίλη Παπαναστασόπουλο!

Το ταξίδι του Focus συνεχίζεται και απόψε η πτήση μας έχει προορισμό τον μαγευτικό Παναμά!

Εκεί μας υποδέχεται ο Βασίλης Παπαναστασόπουλος, που ζει και εργάζεται στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, με ένα από πιο πολυσυζητημένα σημεία της υφηλίου, τη διώρυγα του Παναμά.
Ως επιχειρηματίας ο ίδιος, γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να είσαι μόνιμος κάτοικος σε μια χώρα που (θα το διαπιστώσετε και σεις) ο κόσμος λατρεύει τους Έλληνες και έχει σε μεγάλη εκτίμηση την Ελλάδα!

Μας μιλά για όσα βιώνει από το 2010, όταν πήρε τη μεγάλη απόφαση να φύγει από το Αίγιο όπου έκανε ουκ ολίγες δουλειές, πριν μπει στο αεροπλάνο για να βρεθεί στη χώρα των 4.5 εκατ. κατοίκων, η οποία έχει ζήσει ιστορικές στιγμές στο παρελθόν, με λαούς που επιθυμούσαν να την έχουν υπό την κατοχή τους.

Αναφέρεται στο πιο σκληρό ίσως lockdown στην υφήλιο, για το οποίο είμαστε σίγουροι πως θα εκπλαγείτε για τα μέτρα που περιελάμβανε αλλά και το πως επιστρέφει σταδιακά η χώρα σε μια κανονικότητα.

Με την απαραίτητη ξενάγηση στις εκπληκτικές τοποθεσίες του Παναμά, το Focus Vol.72 του Σαββάτου (24/4) έχει πραγματικά εξαιρετικό ενδιαφέρον!

*κάνετε like στη σελίδα του Focus στο facebook και εγγραφή στο κανάλι του Youtube για να βλέπετε τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες εκπομπές

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected